Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A ha valki lízingel, az olyan...

A ha valki lízingel, az olyan mintha bérelné az autót?

Figyelt kérdés
Tehát megvan adva havi X összeg amit fizetni kell érte, és ha nem fizeti már akkor mi van? Elveszik az autót, de van ennek valami következménye a lízingelőre hogy nem fizetett?
2019. márc. 13. 21:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a valaszod.

Meg annyit hogy azt tudom hogy fugg egy auto vetelaratol hogy mennyi lesz a havi torlesztesi dij, de megkozelitoleg egy 3-4 millio ft-os kocsinak mennyi a havi dija?

2019. márc. 14. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:

9-es jó lenne,ha nem néznél hülyének,köszi. 4 éve van lízingszerződésem,immáron két autóra. Amit te nyílt- és zártvégűként említesz,nos én ugyan arról beszéltem,amikor leírtam a lehetőségeket,hogy megveheti vagy visszaadhatja. Értelmezz.

Kérdező: minden márka más-és más,sőt márkán belül is nem mindegy melyik képviselethez mégy be és melyik üzletkötővel találkozol. A fix szabályaikon felül van egy keret amiben mozoghatnak,értem ezalatt,hogy milyen exztrákat kapsz az autóhoz pl. Figyelmesnek kell lenni. Én pl a mostanit mivel visszaadom,nem extráztam fel. Nem gt-line, nincs benne beépített parfümadagoló,színváltós középkonzol, bőrülés. Ha kértem volna,nagyon megdobta volna a havi lízingdíjat. Ha tudom viszont,hogy nem adom vissza,tehát hosszú távon tervezek az autóval,akkor kérem,még ha drágább is,mert magamnak fizetem ki.

Az,hogy lízing vagy hitel , sok mindentől függ. Milyen az anyagi helyzeted most,milyen lesz valószínűleg x év múlva, mennyit tudsz kiadni havonta, mik az igényeid autó terén (legyen egy stabil,jó autód munkába,kirándulni járni vagy legyen fullextrás menő szekér), mennyire vagy elköteleződve az adott márka és modell mellett(kiszeretsz belőle egy fél év múlva pl),mennyire sürgős az autó megszerzése. Érdemes-e pl spórolni a beugróra és akkor a tied,magadnak törleszted. Mondanám,hogy beszélld át a lehetőségeket az üzletkötővel-ő végigszámít neked mindent és papíron a kezedbe adja az összes lehetőséget fillérre lebontva-viszont sanszos,hogy a maga malmára hajtja a vizet.

2019. márc. 15. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!