Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol, melyik benzinkútnál van...

Hol, melyik benzinkútnál van Budapesten motorolajat a nívópálca járatán keresztül leszívó gép? Valaki látott már ilyet Pesten?

Figyelt kérdés

#olaj #olajcsere #motor motorolaj
2019. márc. 5. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Mivan? :D :D
2019. márc. 5. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem benzinkúton hanem a Lidl áruházban van és 4999 ft. Lehet, hogy benzinkúton is árulnak ilyet, de biztos, hogy legalább 3x annyiért.
2019. márc. 5. 20:17
 3/5 JulesTS ***** válasza:
100%

Szerintem szolgáltatást keres a kérdező...

A Pólus centernél lévő OMV kútnál láttam ilyet kb 10..15 évvel ezelőtt, de szerintem már nincs ott se (legalábbis nem láttam mostanában, streetview-n sem látható). Valószínűleg nem sok forgalma lehetett. Meg amúgy is csak szükség megoldásnak jó (pont a sűrűbb, szennyeződéssel teli rész maradhat benne a forgattyús házban), a leeresztő csavarnál alaposabban ki lehet üríteni...

2019. márc. 6. 06:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaj, emberek, ez túltöltés miatt van nyilván nem az olajcsere miatt fogja ott leszívni :D ahhoz szürő is kellene.

Dizelnél valamelyik a gázolajból átenged az olajba ilyenkor többlet olaj lesz benne, ezért jó ötlet lehet ez a leszívás, nem kell az olaj le eresztőn szórakozni a pár decik miatt. Illetve van hogy a szerelő is túltölti erre is jó megoldás lehet.

2019. aug. 31. 01:53
 5/5 Krosszarcu válasza:
Nekem apám mondta hogy nem akarja kiszedni a csavart hanem csak ki akarja szippantani a benzinkúton.
2020. jan. 5. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!