Eszi az olajat a kocsi? Első autó,1300 km tettem meg vele, az olajszint a nívópálcán maxon volt,5/5?
Figyelt kérdés
És a probléma az hogy nem tudom 1300 km után baj e ha már csak 2 csík van az 5 ből meg a pálcán.
Olvastam hogy mindegyik motor eszi az olajat és hogy 10.000 nél csere meg hogy akár után tölteni is kell, de a kérdésre nem kaptam választ...
Mikor mondható az hogy eszi az olajat a kocsi?
Ha fontos Opel Vectra 2001 1.6 16V Z16XE
2018. júl. 9. 22:29
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy szét lett már hajtva, vagy rossz olajat tettek bele.
2/2 anonim válasza:
Ecotec motorok híresek arról, hogy kajálgatják az olajat, de ez még egy iylen motortól is sok és nem egészséges, ilyen arányban körülbelül 2000km-enként töltögethetnéd újra ami nagyon nincs rendben.
Szóval ez eszi, de rendesen, normál esetben egy olajcsere periodus alatt még szinten belül kéne maradnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!