Miért Istenítitek már már nevetséges szinten a Nissan GTR-t?
"egy drágább szedán áráért kapsz egy kvázi Ferrari-szintű sportkocsit"
"a GT-R sokkal inkább a Ferrari, Lamborghini szint felé tendál"
Hát ha valami erős túlzás akkor ezek a kijelentéseid biztos hogy azok. Reggelig írhatnám hogy miért ne hasonlítgasd a Ferrarikhoz és Lamborhinikhez. Ezekkel az autókkal nem rivalizálhat a Nissan. Arra ott van a McLaren meg a Porsche.
"kijelenteni hogy az AMG-k jobbak azért erős. Egy A45, CLA45 vagy akár S63 elég csúnyány lemaradna egy sima GT-R mögött is"
Ez így igaz de a 45-ös jelzésű AMG-k teljesítménye fele egy Nissan GTR teljesítményének :) az S63 teljesítménye azonos a GTR teljesítményével de az egy majd 6 méteres több mint 2 tonnás luxus limuzin Szóval AMG-k alatt azt értettem amelyek egy ligában vannak a GTR-el. C63 BS , AMG GTS , SL63 , E 63S stb.stb.
a Nismo verziót már meg se említsem, az meg konkrétan a Ferrari alap kínálatát is veri)
Mond már el hogy neked mit jelent az alapkínálat a Ferrariknál ? A V8-as Ferrarik ? Ezek közül melyiket veri a Nismo GTR ? Esetleg a California-t, Portofino-t, de egy 488-ast vagy az új F8-ast biztos hogy nem veri. Nem értem miért kell Ferrarikhoz hasonlítani a Nissan GTR-t. Azért mert a 700-800+ lóerős agyon tuningolt GTR-ek legyorsulnak Ferrarikat ? Akkor már azonnal egy kategória lesz a Ferrarival ?
Szóval szerintem nincs annyira túl istenítve a GT-R, hanem pont hogy helyén van kezelve. Egy nagyon erős, kiemelkedő sportkocsi annyi pénzért amiből unalamas SUV-okat meg szedánokat vesznek sokan, és amiből 3 is kijön egy átlag Ferrari áráért. Szerintem elég komoly fegyvertény egy olyat birtokolni.
Amiket itt leírtál mindennel egyetértek csak azzal nem hogy pont a helyén van kezelve mert szerintem pont hogy nincs. Az amerikai autókkal van egy ringben a GTR az európai autóktól egy kicsit szerintem messze van. De fölösleges a szópárbaj mert mindenki máshogy látja az autókat. Van akinek a Mustang a minden meg van akinek egyéb más autó.A tényeket úgysem látja meg az aki elfogult egy márka iránt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!