Miért Istenítitek már már nevetséges szinten a Nissan GTR-t?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék én is szeretem ezt az autót de ez a mértékű Istenítés már nevetséges szinten van.Megnézve a Laptiming nevű műsort ahol egy új típusú BMW M5-el párbajozott a GTR és olvasva a videó alatt lévő komment áradatot már szinte nevettem... Másrészt pedig meglepett ez az elvakultság hogy a többség ilyen módon tekintget erre az autóra.Nem nem vagyok BMW fan mielőtt majd mindenki ezzel jön de miért nem lehet elfogadni a nyers tényeket hogy az M5 F90 jobb autó mint a 2017-es R35 ? Rengetegen szegény srácba kötöttek bele hogy nem tud vezetni ezért ment roszabb köridőt az R35. Komolyan itt tartunk mi magyarok ebben az elvakult “nem akarom elfogadni a valóságot csak amit én gondolok” elmebajban ? Olyat is láttam/hallottam már akik szerint az R35 a Porsche-tól a Lamborghini-től és a Ferrari-tól is jobb autó.Ezeknek az embereknek mi bajuk van de most úgy őszintén ? :) Megjegyzem mégegyszer hogy nekem semmi bajom nincs a Nissan GTR-el ! Rengeteg pozitív alternatíva szól mellette mint pl. az időt álló design amit nem lehet megunni és persze az hogy 3.8 V6-ból ki hozták a 2.9mp/0-100km/h gyorsulást meg ilyen egyebek de nekem a saját véleményem az az hogy egy napon nem lehet említeni ezt az autót a korábban említett három autógyártóval “Porsche,Lamborghini,Ferrari” Illetve a Német prémium gyártók sport modelljeivel se igazán “ M , RS , AMG “ és ez igaz hogy csak az én véleményem de még kis milliárdan tekint így más is.De vissza kanyarodva a kérdésemre valaki elmondaná hogy mi ez az Istenítés ? Ez is csak egy olyasmi láz mint ahogy sokan vannak a BMW-vel ? Vagy pusztán az indította el a magyar emberben a szerelmet a GTR iránt mert hogy sok sok millió ft-al olcsóbb mint az azonos teljesítményű sportautók ? Utóbbit életképesnek tartom már csak abból is kiindulva hogy sokak szerint a legolcsóbb Japán autó is fényévekkel jobb mint a legdrágább Német autók.De meghalgatlak”olvaslak” titeket is hogy ti mit gondoltok erről a Nissan GTR Istenítésről ?2019. márc. 5. 00:12
1/29 anonim válasza:
Nem istenitettem sem a Nissant, sem a Ferrarit, sem a Lamborghinit, de müg a Porschét sem, és nem vagyok egyedül ezzel...
Nem is értem miért írtál erről novellát, neked sem lesz egyik sem, ne legyenek álatlan éjszakáid amiatt, hogy mennyire istenitik mások azt, ami nekik sincs:-)
2/29 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normálisan válaszolni a kérdésre avagy téged semmilyen formában nem érint a kérdés akkor nem kell ide jönnöd írogatni a kérdésem alá, nem vitatkozni jöttem ide ez egy egyszerű autós kérdés.Ilyen balfácánok ne írjanak mint az első válaszoló.
2019. márc. 5. 00:34
3/29 anonim válasza:
Hmm, balfácánozol miközben nem is itt istenitették... akkor miért nem ott kérded ahol ezt teszik és azokat akik ezt teszik?:D
4/29 anonim válasza:
Egyszerűen ez a jobb autó. És állat módon tuningolható, úgy meg pláne. Rs audi: családi autót tuningoltak fel. M5: boyracer hülyegyerek 5-öst tuningoltak fel. A skyline gtr meg egy vérbeli sportautó, eredetileg is. És sokkal nagyobb múltra tekint vissza.
5/29 A kérdező kommentje:
Nem kértem tőled tanácsokat , tudtommal ez egy olyan oldal ahol kategóriának megfelelően az ember kérdést írhat ki.Légyszíves ne írogass többet mrrt rémesen zavarsz.
2019. márc. 5. 00:46
6/29 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló köszönöm a vélemény kifejtésedet.
2019. márc. 5. 00:47
7/29 anonim válasza:
Nem esett le, hogy nem egy ember írt?
8/29 A kérdező kommentje:
Nem érdekel de aki nem tud normálisan a kérdésre válaszolni úgy mint a 4-es tette akkor az ide ne írjon a kérdésem alá.Köszönöm
2019. márc. 5. 00:58
9/29 anonim válasza:
Hmm, normális kérdésre szoktak itt is normális válaszokat adni, elhiheted...
10/29 anonim válasza:
Szerintem sem nagy szam megvettem kb 20 percet mentem vele azt odaadtam egy csovesnek, annyira gyenge, lassu es kenyelmetlen volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!