Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért Istenítitek már már...

Miért Istenítitek már már nevetséges szinten a Nissan GTR-t?

Figyelt kérdés
Félre értés ne essék én is szeretem ezt az autót de ez a mértékű Istenítés már nevetséges szinten van.Megnézve a Laptiming nevű műsort ahol egy új típusú BMW M5-el párbajozott a GTR és olvasva a videó alatt lévő komment áradatot már szinte nevettem... Másrészt pedig meglepett ez az elvakultság hogy a többség ilyen módon tekintget erre az autóra.Nem nem vagyok BMW fan mielőtt majd mindenki ezzel jön de miért nem lehet elfogadni a nyers tényeket hogy az M5 F90 jobb autó mint a 2017-es R35 ? Rengetegen szegény srácba kötöttek bele hogy nem tud vezetni ezért ment roszabb köridőt az R35. Komolyan itt tartunk mi magyarok ebben az elvakult “nem akarom elfogadni a valóságot csak amit én gondolok” elmebajban ? Olyat is láttam/hallottam már akik szerint az R35 a Porsche-tól a Lamborghini-től és a Ferrari-tól is jobb autó.Ezeknek az embereknek mi bajuk van de most úgy őszintén ? :) Megjegyzem mégegyszer hogy nekem semmi bajom nincs a Nissan GTR-el ! Rengeteg pozitív alternatíva szól mellette mint pl. az időt álló design amit nem lehet megunni és persze az hogy 3.8 V6-ból ki hozták a 2.9mp/0-100km/h gyorsulást meg ilyen egyebek de nekem a saját véleményem az az hogy egy napon nem lehet említeni ezt az autót a korábban említett három autógyártóval “Porsche,Lamborghini,Ferrari” Illetve a Német prémium gyártók sport modelljeivel se igazán “ M , RS , AMG “ és ez igaz hogy csak az én véleményem de még kis milliárdan tekint így más is.De vissza kanyarodva a kérdésemre valaki elmondaná hogy mi ez az Istenítés ? Ez is csak egy olyasmi láz mint ahogy sokan vannak a BMW-vel ? Vagy pusztán az indította el a magyar emberben a szerelmet a GTR iránt mert hogy sok sok millió ft-al olcsóbb mint az azonos teljesítményű sportautók ? Utóbbit életképesnek tartom már csak abból is kiindulva hogy sokak szerint a legolcsóbb Japán autó is fényévekkel jobb mint a legdrágább Német autók.De meghalgatlak”olvaslak” titeket is hogy ti mit gondoltok erről a Nissan GTR Istenítésről ?
2019. márc. 5. 00:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%
Amugy ia az valaszol a kerdesedre aki akar
2019. márc. 5. 06:41
 12/29 anonim ***** válasza:

Máshol is ez van oda vannak az ilyen autokert. Nagyon jó autó volt a régi jó tuning alap ezért bíznak az ujban.

Ha a Suzuki csinálna egy csoda autót az meg szar lenne

2019. márc. 5. 07:04
 13/29 anonim ***** válasza:
65%
Az utolsó GTR-es kérdés novemberben volt, azaz 4 hónapja, ja szärrá van istenítve ez az autó. (Előtte meg augusztusban 1)
2019. márc. 5. 07:09
 14/29 anonim ***** válasza:
86%
Kik azok és hol istenítik már ezt az autót?
2019. márc. 5. 07:40
 15/29 D. Brasco ***** válasza:
65%
Autokkal kapcsolatban a kedvencem az ilyen,az én apukám erősebb szintű farokméregetés az ilyen szakszavakra,hogy jobb......azt mégis mi meg miben?!?Ennek az egesznek semmi ertelne nincs......pont mint ezzel kapcsolatban kerdest kiírni.......
2019. márc. 5. 08:27
 16/29 anonim ***** válasza:
47%
Egy baj van ezzel a kérdéssel csak. Az hogy felesleges. Nincs rá jó válasz. Mindenki a saját nézőpontjából nézi az autókat, saját mércéje szerint méregeti. Innentől kezdve nem érdemes megkérdőjelezni mások véleményét. Mert neki a GTR tetszik és kész. Tovább ragozni nem kell. Jobb autó a BMW? Miben, miért és kinek? Ezekre sincs jó válasz.
2019. márc. 5. 11:07
 17/29 anonim ***** válasza:
Én csak a CTR-t istenítem.
2019. márc. 5. 21:54
 18/29 anonim ***** válasza:

Nézve ezt a hülye akarnok hisztis kérdezőt, már van élképzelésem, milyen lenne Orbán, ha használná a gyakorit: Csak az ő burkolt, kérdésfeltevésnek álcázott véleményével egyező választ szabad adni. Tisztára mint egy nemzeti konzultáció.

Menj el kormánytanácsadónak, ezzel a primitív mentalitással fényes jövő vár rád!

2019. márc. 6. 10:10
 19/29 A kérdező kommentje:
Na menyjél gyorsan el innen légyszíves a kérdésemtől messzire és szorgoskodj intenzívebben a gyári munkádba mert sok rád a panasz hogy nem szeretsz dolgozni csak az Orbánt szidni hogy nem jó a fizetés :D
2019. márc. 7. 09:14
 20/29 anonim ***** válasza:
Valamit írjatok még pls, ez már poénnak is jó :D
2019. márc. 7. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!