Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg ennyibe kerül vagy...

Tényleg ennyibe kerül vagy csak én sokallom?

Figyelt kérdés
Van egy Opel B Corsa autóm. És 4 kerékcsapágyat kéne rajta ki cserélni meg a hátsó fékmunkahengert. Egy ismerősöm megcsinálja de 45 ezret kérne el munkadíjat. Ez reális ár vagy csak én sokallom kicsit?

2019. febr. 28. 10:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Nekem a szerelőm féltengelyt, fékcsövet,szürőt,olajat, szürőket cserélt és műszakiztatott is, munkadíj 20 ezer volt.

Turbót 25 ezerért pucolt ami egy fél napos munka.

4500 a rezsi óra díja.

2019. febr. 28. 10:27
 2/21 anonim ***** válasza:
nekem egy komplett motor generálra 30-at kér
2019. febr. 28. 11:11
 3/21 anonim ***** válasza:
Sok, ez max 3-4 óra munka
2019. febr. 28. 11:55
 4/21 anonim ***** válasza:
ha sokallod akkor menjél máshova!! mindenki annyit kér amennyit akar. Biztos találsz mást olcsóbbért és drágábban is. (én soknak tartom)
2019. febr. 28. 12:01
 5/21 Beviz Elek ***** válasza:
Ti cseréltetek már kerékcsapágyat? Nem 5 perc.
2019. febr. 28. 12:05
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül sok...
2019. febr. 28. 12:14
 7/21 anonim ***** válasza:
Sok, keress másik szerelőt, ez csak le akar húzni. Gyanítom, hogy nő vagy, azokat szokták palira venni.
2019. febr. 28. 12:47
 8/21 anonim ***** válasza:

Ez egy nem sufni szervizben kb 3 óra díja. Szerintem annyit el is lehet vele bíbelődni.

CSak összehasonlítás képp az új Astrámhoz egy köztes olajcserét kértem. 5 liter olaj, egy olajcsűrő, a cserével 15-20 perc alatt bőven megvoltak. A számla "kedvezménnyel" (csak mert tőlük vettem az autót ezért járt "törzsvásárlói kedvezmény") 40.000Ft. Ha ehhez viszonyítunk nem sok.

Mehetsz a garázssorra is cseréltetni. Bízz benne hogy mindent előírásszerűen csinálnak, kapsz ott is garanciát és akkor bizonyára olcsóbb.

2019. febr. 28. 14:08
 9/21 anonim ***** válasza:
*olajszűrő
2019. febr. 28. 14:08
 10/21 Beviz Elek ***** válasza:

Ha úgy lenne hogy kiszed pár csavart, lekapja a komplett kerékagyat és felcsavarozza az újat, akkor az aránylag gyors meló, de itt ki kell szedni a kerékagyat, ki kell préselni a régi csapágyat, visszanyomni az újat, összepakolni mindent. Ezt 4 keréken.

Nem kell félrevezető infókat adni, ez nem egy egyszerű meló, főleg hogy egy összegyógyult 25 éves futóműről beszélünk ami tartogathat meglepetéseket.

2019. febr. 28. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!