Csak én sokallom, hogy ilyen 650-es blokkokkal szerelnek szinte minden motort?
Most egy kis ötvenes Rieju endurom van és később szeretnék nagymotoros jogsit csinálni. Nézegettem olcsóvv, használt túra, ill. sport motorokat de mind ilyen 600-700 vagy nagyobb blokkal van szerelve.
Csak szerintem feleslegesen sok? Egy 200-250-es nem lenne elég? Nem versenyezni akarok én, hanem kényelmesen, a sebességhatárokat betartva eljutni A-ból B-be. Szerintem egy ekkora motor még veszélyes is...
1. Csak te sokallod. ( Az "ilyen 650-es blokk" részt nem tudom értelmezni )
2. Ha neked sok, vegyél kisebbet, van választék. Fogadd el, hogy másnak másabb igényei és elvárásai vannak egy motorral szemben. ( Legyen az akár sport, túra, chopper, krossz stb ). Sajnos azzal nem tudunk mit kezdeni ha te nem találsz kedvedre valót motort :"Nézegettem olcsóvv , használt túra, ill. sport motorokat de mind ilyen 600-700 vagy nagyobb blokkal van szerelve. " A fent említett típusokban van új és használt is kisebb köbcentis gépek.
3. "Szerintem egy ekkora motor még veszélyes is..." Szerintem a felesleges kérdéseket gyártó ember a gyakori kérdéseken sokkal veszélyesebb motoron, mint az átlag ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!