Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szakálmetálnál szoktam olajat...

Szakálmetálnál szoktam olajat venni számlával. Vajon az is bent marad a gépbe náluk, h mikor vettem utóljára? ( sokallom az utólsó csere óta megtett kilómétert)

Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden cégnek vissza kell tudni keresnie egy korábbi számlát. Vagy a NAV küldi a csekket, ha észreveszik
2016. nov. 21. 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:

1.Persze, azt simán elvárnád, hogy a cég "kedvességből" vissza keresse a számlát, de az nem elvárható, hogy az ügyfél megőrizze? :-)

2.Amennyiben "kisker vevő" adatbázisba kerül a számla a cégnél (természetesen kitöltött, minden adattal rendelkező fejléccel), akkor nem biztos, hogy minden jószándék ellenére vissza tudják neked keresni. Hiába keresi "X.Y." névre a rendszerben, a kisker ügyfelek neveit és adatait nem minden rendszer menti automatikusan kereshető adatbázisba.

2016. nov. 21. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod mikor cseréltél olajat, miért sokallod?

Le kell cserélni nem nagy költség.

Egy ötletnek mondanám: egy cetlire felírod a dátumot km-et, dátumot és odarakod a forgalmi mellé. Ennél egyszerűbb megoldás nincs, vagy esetleg excel táblában vezeted részletessebben.

2016. nov. 22. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!