Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért rángat az autó kerék...

Miért rángat az autó kerék csere után?

Figyelt kérdés

Tegnap téli gumira cseréltem a kocsin a gumikat, és ahogy kipróbáltam észrevettem hogy rángat!

Miért?

Mi lehet a baj?

Valamit nem jól csináltam?

2016. nov. 18. 05:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kikell centíroztatni. Jól kell feltenni.
2016. nov. 18. 06:14
 2/11 A kérdező kommentje:

Akkor most centíroztatni kell?

Nem jól van rajta?

A nyári gumival nem volt ilyesmi gond!

2016. nov. 18. 06:28
 3/11 anonim ***** válasza:
De mi rángat? A kormány? Ha az autó rángat akkor motorral van a baj viszont annak nincs köze a kerékhez. Ha a kormány akkor a kerékkel lesz a gond. De az is nagyobb sebességnél lehet észrevenni hogy 'rezeg' a kormány.
2016. nov. 18. 06:59
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen a kormány rángat!

Ilyenkor mi a teendő?

2016. nov. 18. 07:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Gumis.

Otthon felnire szerelten cserélj gumit, vagy bízd gumisra, ő tudja, kell e centrírozni is, vagy sem.

Nem otthoni barkács feladat

2016. nov. 18. 07:51
 6/11 anonim válasza:
Lehetséges nem jóhelyre raktad fel őket.azaz a jobb hátsó ment előre és így tovább.
2016. nov. 18. 07:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Kerékcsavarokat meghúztad?

Forgásirány megfelelő?

Ha igen, akkor ki kell centríroztatni gumissal.

2016. nov. 18. 08:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Vagy esetleg ki van puklisodva egyik első gumi. Nézd át őket minden irányból, eltekert kormánynál is, több állásban.

De ha úgyis elviszed gumishoz, akkor előtte nézesd át leszedve, nehogy centrírozás után vegyétek észre, hogy vége, mert akkor is ki kell fizetni.

(Tavasszal jártam úgy, hogy eresztett kicsit az egyik, gumissal megcsináltattam, aztán 3 E Ft kipengetése után, felszerelés közben nyögte ki, hogy ezt majd már el kell dobni, mert szálszakadt a belső oldalon. Tehát másnap eldobtam a frissen javított gumit. Ehhez a szerelőhöz nem fogok menni a temetésemig. Csak majd utána, kísérteni.)

2016. nov. 18. 11:52
 9/11 A kérdező kommentje:

Jó helyre raktam fel mindet!

Minden csavar meg van húzva!

Forgás irány is jó, meg volt jelölve az összes kerék!

Ránézésre minden rendben vele!

De ez volt rajta télen, esetleg ez a pár hónap alatt történhetett vele valami amitől nem jó?

2016. nov. 18. 12:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Még egyszer , centírozzatni kell. Akár le is eshetett valamalyik súly.
2016. nov. 19. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!