Legfeljebb 1,1 millióért milyen autót vennétek?
Figyelt kérdés
1,1 millióba lehet benne legfeljebb, lehetőleg alsó-középkategóriás, vagy annál nagyobb legyen, és legalább 1.6.2010. júl. 2. 11:32
21/32 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni meg ha van családod akkor nekik.Én tavasszal vettem 900 ezerért egy 2003 évjáratú 1,6 Ford Focus Comfortot, 90 ezer kilométer volt benne és ez nekem tökéletes.Én nem kérdeztem senkitől főleg nem itt mert itt csak ezt G Astrát fújják meg hogy fújj Suzuki meg francia autót ne vegyél stb.Azért 1 milláért már jó kis autót kapsz,sok sikert hozzá.
22/32 anonim válasza:
Vennék 3 darab jó állapotú benzines daihatsu charade-ot, meg 2 darab Daihatsu Coure-t!
Átalakítanám etanolra, és járnék bagóért bárhova míg ki nem rohadnak alólam..
23/32 anonim válasza:
A Fiat összes autója egy félresikerült ballépés ami csak valaha is lejött a szalagról.
Max egy kettőnek jobban sikerült a formaterve, de valójában nincs mögöttük semmi.
24/32 A kérdező kommentje:
Hétvégén megyek, és megnézem, remélem el is hozom :)
2010. júl. 6. 18:49
25/32 anonim válasza:
Ezt az autót ki sem próbálhatod. Ez a havas kép...Biztos, hogy ezt akarod? Azért sok reményt ne fűzz hozzá. Van olyan autó a merkantilnál, aminek a kulcsát sem adták le.
26/32 anonim válasza:
nem akarok ünnepronto lenni de nem tudom h mennyire értesz a kcosikhoz de jobb ha tudod h egy ilyan kocsinak a városi fogyasztás 12 vagy még több lehet és ilyen benzináraknál kell pénztárca h ezt tudd finanszirozni. nah meg persze a fenntartása. persze most majd jön 0.72 liter fogyasztásu és mondja hogy ez 6ot eszik padlogázon... nah de te tudod
27/32 A kérdező kommentje:
A fogyasztás nem számít, és van állapotlapja is!
2010. júl. 7. 08:29
29/32 A kérdező kommentje:
8 helyett fogyaszt 10-12 litert. Nem olyan nagy különbség az.
2010. júl. 7. 08:45
30/32 anonim válasza:
Majd meglátod hogy mekkora különbség,ne legyél már ennyire buta.De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!