Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legfeljebb 1,1 millióért...

Legfeljebb 1,1 millióért milyen autót vennétek?

Figyelt kérdés
1,1 millióba lehet benne legfeljebb, lehetőleg alsó-középkategóriás, vagy annál nagyobb legyen, és legalább 1.6.
2010. júl. 2. 11:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Végül is lehet keresni 100 000 km-rel (amibe 300 000 van igazából)
2010. júl. 3. 10:30
 12/32 anonim ***** válasza:
Német autót vagy japánt vegyél, jók a skodák is( volkswagen motor van bennük).
2010. júl. 3. 10:46
 13/32 anonim ***** válasza:

Szerintem Golf 4, Seat Leon ez a kettő nagyon jó kis autók!

A családban Golf 4-es van eléggé megbízható kis autó 1 millióért vettük nemrég. Nekem most Ibizám van de hamarosan Leonra cserélem 1.9 TDI-re igaz 1.1 millióért benzinest lehet kapni viszont elég szép állapotúakat!

2010. júl. 3. 11:59
 14/32 anonim ***** válasza:

A Fiat Stilo-t felejtsd el! Évente kb 5-600 ezret bukik az árából!

Kegyetlen lomha, kényelmetlen, egy félresikerült ballépése a Fiatnak!

2010. júl. 3. 12:02
 15/32 anonim ***** válasza:

Egyébként a Bmw-k tényleg jó kocsik masszívak, jól mennek csak sajna a fenntartásuk magas a nagy cm3 miatt!

Előző voltam

2010. júl. 3. 12:04
 16/32 A kérdező kommentje:

120 000 alatti autót ennyiért csak olyat adnak aminek visszapörgetett az órája ;)

Amúgy nézegettem Golfokat, viszont ennyiért nem találtam egyetlen jó állapotút se, Leon meg egyáltalán semmilyen sincs ennyiért!

2010. júl. 3. 12:10
 17/32 anonim ***** válasza:

Én a helyedben 1.1-ért vennék egy 8-9 éves Toyota Avensist.Nem akarok linkeket idebombázni, neked kell eldöntened, mit akarsz venni....nekem egy 2002-es Avensisom van, 2.0 benzin, teljesen kényelmes(190 cm/140 kg), 310.000 km-el vettem át édesapámtól, most van benne 726.300 km.Kopóalkatrészeket kell benne cserélni, semmi komoly hibája nem volt, olcsó hozzá minden és soha de soha nem hagyott ott,és heti rendszerességgel mentem vele Olaszországba. Használtam egy ideig egy Skoda Superbet, nekem pl az egyáltalán nem jött be.Mindenki sápítozik, miért ezzel az autóval járok mai napig, a válasz nekem egszerű: mert nekem ennél jobb nem kell.

ui:a szomszéd srác vett kb egy hónapja egy Ford Focust 1.6 benzin 2002 1 millióért. Kicsit besöröztünk, és a kocsmától ő vitt haza.A papíron 170.000 km-ert futott autója, szép megkímélt állapotban csörgött-zörgött, majd szét esett.Másnap kiálltam a Toyotámmal, és beleültettem, hog próbálja ki.Láttam az irigséget az arcán.Pedig mire a Toyota 10 éves lesz, meglesz benne az egymillió kilométer!!!

ui 2:A BMW nagyon jó autó!

2010. júl. 5. 22:22
 18/32 anonim válasza:
120000 km alatt akkor találsz autót, ha vissza van tekerve az órája... Az árvízkárosult autóval azért vigyázz! Én most vagyok túl egy vételen. A kihúzott biztonsági öv penészes volt. Én is ezt a kategóriát kerestem. Egy hónapig. Mondeo lett belőle. Bár ez 1,8-s. Rengeteg autót megnéztem, kipróbáltam, de nagyon széthullott autók vannak. Még a kereskedő is azt mondta, nem lehet most jó autót venni. Sok sikert!
2010. júl. 6. 05:30
 19/32 anonim válasza:

Szia!

Attól függ milyen típusú sofőr vagy. Nekem egy Mitsubishi Carisma-m van (1600 ccm, 105 LE). Maximálisan elégedett vagyok. Nagy, kényelmes, ugyanakkor nem egy fiatalnak való, aki állandóan pörög.

2010. júl. 6. 13:14
 20/32 anonim ***** válasza:

Én Seatot vennék. Most is az van ezután is az lesz.

[link] Ha lenne most pénzem ezt simán vagy hasonlót. Most is Cordobám van ennél egy 3 évvel idősebb.

[link]

A BMW-sek sosem fogják elismerni hogy van a kocsinak rossz tulajdonsága. A legtöbbjük beképzelt. Van egy ismerős 525 BMWvel elég sokat áll vele szervízben. Vízpumpa, tetőablak, klíma, fűtés stb. Füstől a diesel. Persze jó autó meg nem rossz márka de az öreg autóval mindig is sok baj lesz.

Én Seatom sem hibátlan. Csörög kicsit a kipuff amit majd ősszel meg is csinálok.

2010. júl. 6. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!