VAG konszern márkái?
Ha ar/ertek aranyban kell rangsorolnom
Skoda
Audi
Vw
Seat
-Megbízhatóság csökkenő sorrendben: Skoda, VW, Seat, Audi, Porsche, Bentley, Lamborghini, Bugatti.
-Minőség csökkenő sorrendben: Bentley, Bugatti, Porsche, Audi, VW, Skoda, Seat. A Lambót nem tudom hova tenni, mert hallottam olyat, aki agyondicsérte, mások szidták mint a bokrot.
-Az árat meg tudjuk, kár aszerint listát írnom.
A VW-hez tartozik még a Ducati, Scania és a MAN. A Ducati olaszosan megbízhatatlan, de az utóbbi években sokat javult, részben a VW-nek köszönhetően. A Scania és a MAN pedig a legjobb kamionok között van mind minőségben, mind megbízhatóságban, az áruk sem alacsony. Ja és a Skoda a Seat fölött van, de a Seatot nagyon próbálják felhozni az utóbbi években, bár nem értem miért, mert szerintem felesleges az a márka a Skoda mellett.
Ha meg azt nézzük, hogy mennyi a gyári hiba az eladott autókhoz képest... az az igazi szégyen.
Ott a Chiron, visszahívták az összeset mert nem megfelelő az ülések lehegesztése, és egy esetleges csattanáskor katapultként működhet. Egy közel 1 milliárdos autónál...
De a kokszosodó motorok, vezérműlánc mizériák, széthulló váltók, parafából készült vezérműtengelyek és társaik is gyönyörűek.
Kényelemben persze lehet rangsorolni, de megbízhatóságban... inkább szerencse kel hozzá, hogy az ember egy olyan típust és azon belül szériát fogjon ki amiben nincs semmi " beépített hiba ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!