Hallottam egy olyan híresztelést, hogy 2020 után kitiltják a dízel autókat a forgalomból. Mennyire igaz ez, vagy ez az összes dízel autóra vonatkozik?(pl. egy euró 4 felettire is) Azért is lennék kíváncsi erre mert dízel autót szeretnék venni, és nem tudom mennyire éri meg ezek hallatán.
2019. febr. 24. 22:03
1/8 anonim válasza:
Mindent beszélnek
2019. febr. 24. 22:10
2/8 anonim válasza:
Legalább olvass utána.
2019. febr. 24. 22:14
3/8 anonim válasza:
mese-mese mátka. Európában is csak egyes belvárosokból, és csak a nem zöldeket tiltották ki, és ez bővül. Gondolkodtak a kék kártyán a németek, hogy bizonyos belvárosba csak azzal lehessen bemenni, ezt a 2015 utáni autók kaphatnák meg, de itt mire egy ilyen megvalósul, már új kancellár lesz. 2020 meg már nincs 1 év.
2019. febr. 24. 22:41
4/8 anonim válasza:
Igen, igaz. De nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Volgákat, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...
Alakul a dízelek kitiltása, és valóban 2020 után (5-10 évvel?), nem mindenhonnan, és nem minden dízelt. De a hír igaz.
2019. febr. 25. 05:51
5/8 anonim válasza:
Majdnem napra pontosan egy éve vettem egy vadonat új dízelt. Szerintem ezzel megválaszoltam a kérdésedet.
2019. febr. 25. 08:44
6/8 anonim válasza:
A Trabant sincs kitiltva, a dízelt sem fogják kitiltani. Csak szép csendben megnehezítik a dízelesek életét(úgy, mint a Trabantosokét)
Euro 4 alatt nagyon nehéz lesz életben tartani, euró 5-től is megkeserítik majd a tulaj életét. Már jelezték, hogy 2030-ban csak villanyautót helyeznek üzembe.
Nem a sztrájk miatt, de máris lecsökkent az audi műszakok száma kettőre. Erősen csökkent az új dízelekre is a kereslet.
12 évig még bátran lehet használni, vásárolni, mert most a németek és a svájciak erőltetik a dízel kitiltását.
2019. febr. 25. 09:31
7/8 D. Brasco válasza:
Ez a dízel kitiltás hype már lassan csillagászati mérteket ölt,úgy hogy közben az egész dolog jelenleg(es még valoszinűleg jo sokaig)csak egy pár országban,ott is csak pár városra,ott is csak bizonyos euro norma szint alattiakra vonatkozik..........
2019. febr. 25. 10:25
8/8 anonim válasza:
Nem tiltják ki, nyugi. Csak a Norvégok meg a Nácik akarom mondani, németek. Norvégia messze van és hideg a náciország akarom mondani németország meg kirekesztő feudalista és , hogy Franciaországba jithassunk ki lehet kerülni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!