Tot to8 kérdése:
Volkswagen Touareg,2004 től 2008ig.2,5dizel motor vagy 3, 0 dízel motor a jobb? Illetve manuális vagy autómata? Fenntartás, megbízhatóság szempontból.
Figyelt kérdés
Volkswagen, Touareg, diesel, fenntartása, megbízhatóság2019. febr. 20. 20:44
1/7 anonim válasza:
3.0 , az a 2.5 ami a touregben van, egy betegágy. Persze a 3.0 is drága ha beszarik de sokkal megbízhatóbb. Én automatát vennék mert 1) a manuál szerintem nagyon ritka 2) egy ilyen autót így is úgy is drága ha javítani kell, akkor már legyen kényelmes
2/7 anonim válasza:
3.0 TDI Tiptronic-al. A 2.5 nem sikerült jól, cserében gyenge és sokat fogyaszt.
3/7 D. Brasco válasza:
A 2.5tdi-nek semmi baja nincsen....ez ugyanis nem a híres/hirhedt V6 2.5Tdi hanem a sor 5 ami egy legenda!Az mar mas kerdes hogy ebbe a hombárba valoban karcsú,de azt hogy nem jol sikerult meg hogy szar en nem mondanam!
4/7 anonim válasza:
Ez nem az a sor 5 tdi, amelyik híresen jó, hanem az 5.0 v10-es lett kettévágva. És az meg egy rakás fos.
5/7 anonim válasza:
Sor 5 PDTDI, aminek semmi köze a 100-as Audikban debütáló régi adagolós sor 5 TDI-hez. Nagyon problémás motor, hidd el, szerintem a 2.5 V6 TDI-től is rosszabb.
6/7 D. Brasco válasza:
Igazatok van,en a sor 5 tdi-re gondoltam,de ebben valoban pdtdi van,ami teljesen mas,viszont arrol meg nem tudok nyilatkozni!De ezek szerint a 2.5V6 tdi féle betegágy ez is?!
7/7 anonim válasza:
Igen, csak nincs annyira elterjedt és ismert mint a v6, ezért nincs akkora "hírneve" se, de aki ismeri, tudja hogy egy betegágy ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!