Vajon valóban kevésbé megbizható és tartós autókat gyártanak a franciák, mint pl. a németek?
Van egy olyan mondas hogy ha valamit meg lehet csinálni egy autoban bonyolultabban mint ahogy jelenleg ismerjük a franciák lesznek az elsők akik megcsinálják.......
Ettől függetlenül szerintem nem sok értelme van egy ilyen jellegű ősszehasonlitasnak mert minden nemzetnek/mákának vannak jobban vagy rosszabbul sikerült modelljei!A németek egyik pont ilyen nem kívánt gyereke pl a w210-es merci,ennek a francia megfelelője a 2-es laguna stb.........vagy mondjuk a bmw-nek a tds motorjai kontra 2.2dci es igy tovabb!
Pont te lököd be a lózunkot, akkor mit vársz.
Ha mást nem de itt olvasgass és rájössz hogy melyikről írnak hogy sok a baj vele.
De itt pont olyanokat írnak a franciákról , hogy francia.
Nekem az van , 15 éves és nagyon kevés hibája volt eddig.
A tartósságra mi lenne számodra a megfelelő bizonyíték? Hogy melyikből találsz az utakon régebbi darabot?
Bőven járkálnak még huszonpáréves német és francia autókkal is, nekem az egyik céges futkosó-autóm egy 15 éves francia.
"Tartós és megbizható az, ami nem robban le, nem áll szervizben napokig/hetekig, nem bosszant rendszeresen kisebb-nagyobb hibákkal."
Nekem mindkét BMW-m ilyen volt. Előtte Volkswagenem volt, arra vsiont ez nem volt igaz. Folyton szerelőhöz kellett ordanom. Francia autókról nem tudok nyilatkozni mert még nem volt.
"...jobban meg vannak tervezve, és könnyebben szerelhetőek. Ez objektív vélemény,..."
Nem, ez szubjektív vélemény. :-) Nem tudom, mit értesz azon, hogy jobban meg vannak tervezve, de innovációban a franciák mindig is élen jártak. Az pedig az én szubjektív véleményem, hogy az Opel (bár most már PSA, tudom) formatervezői kisiskolások a francia, akár a Peugeot formatervezőihez viszonyítva. Szerelhetőség szempontjából pedig egy kutya, mondja ezt egy autószerelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!