430, 000 ezer km sok egy 2004-es suzuki ignisbe?
Nekem volt egy Corollám 1.3-as motorral, amit 360-e kmvel adtam el. Semmi baja nem volt , az olajat csipegette.
Az egyik jelenlegi autómban 430 000 van, a motorjaval eddig nem volt gond.
Nem kevés a 430 000km, de nem is ritkaság.
Hálásan köszönöm mindenkinek a segítséget és tanácsokat! Úgy döntöttem,hogy lemondok az igniszről.
Megtetszet egy wagon r+ ez már csak 290ezer km.
Szerintetek?
Nem sok, de nézd meg ezt .
Kíváncsi voltam és felhívtam az ignis tulaját. Céges autó,Balaton és Budapest közt volt használva. Azt mondta ,hogy a lamdaszonda lámpa világít a műszerfalon.
Valamint rengeteg nepper keresi ;D
Az Ignis sem egy űrhajó, a wagonR meg még az Ignishez képest is egy sapka sz@r :D
akkor már inkább keress egy kevesebb kilométeres ( tekert órás ) Ignist:
Ha jól látom az a baj, hogy alacsony a keret felső határa.
Írták itt utánam, hogy 10 Ignisből 3-4 családi használatban volt. Szerintem a 6-7 sem elképzelhető. Igen, vannak alacsony futású Ignisek is, de nem ennyiért. Nézhetne a kérdező 120 000-ret futott patent Ignist is, de azt nem fog kapni 500-ért és amikor 500 000 a keret ott +50-60% nagyon nem biztos, hogy belefér.
De az pozitív a kérdezőre nézve, hogy kevés pénzből nem pénztemető BMWt/Audit néz , hanem egy olcsón fenntartható kisautót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!