430, 000 ezer km sok egy 2004-es suzuki ignisbe?
Ha kereskedő adná el ebbe 188.560 km lenne.
Nézd, ez a nem rég vásárolt autónk futása.
Mondd, hogy jobb ilyet látni mint a valóságot. Hozzáteszem elvileg új turbó van a kocsinkba, mert már elérhette azt a futást tdi-nél ez fél millió. Tehát a fontos alkatrészeket már kicserélhették én megvenném, mint vettem is azt amiről a km óra kép készült. Szinte új :D
Mindenképp jobb lenne ránézni a műszerfalra és boldogabban venné meg az ember ha vissza lenne tekerve 250ezerre, de nem változtatna az állapotán. Meg kell nézni, ha nem volt komolyabban törve akkor akár jó is lehet.
Az egyik kocsimban 370+ van (benzines), teljesen rendben van. Az egyik évben sokat pályáztam, 40ezret raktam bele pár hónap alatt. Ez a 40ezer sokkal kevesebbet ártott mintha a jelenlegi használat mellett tekerném bele, napi 2x10km.
Ha lehet választani és 430ezer hosszútávokból, pályázásból gyűlt km vagy egy 250ezres pizzafutár/ovi-iskola anyataxi, akkor inkább a 430ast venném.
Már ne haragudjatok...az autók zöme nem motor miatt kerül bontásra.
S nem is magától megy tönkre.
Kezdetnek kompresszio mérés.
Vagyis a fenét.
Vidd el allapotfelmeresre.
Céges autó ignis, 570 ezer kmel.
Tudod miért adtuk el? Mert tönkre ment 2 lambadaszonda+katalizator.
Olajat nem ette, még mindig.
Csak mar szolgált eleget,belül nem birta sajnos a használat miatt.
Esedékes lett volna a kuplung csere is, ígyhát 300 000 Ftért eladásra került.
Azóta munkások használják erdőben. Katalizátort nem kapott, szoftveresen kivan utve, lambda a fogyasztás miatt cserére került a kuplungal. Azóta eltelt 5 hónap, nyuzzak, facsarják, de olajat nem eszik.
Ennyit a suzukikról. Bár tetszik, de soha sem kellene. Ezt csak azért mondom,mert nem egy szutyokfan vagyok. Utáltam az autót használni. Mert doboz,csúnya, kényelmetlen. De arra panasz nincs amit kibír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!