Múltkor biciklis attekert előttem a zebrán. Biciklisávból hirtelen kanyarodott ki? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval atakart szaguldani előttem. De ha mem satuzok megnyomja az autót. Mögöttem lévő raszaladt a vonohorogra. Az autómnak nem lett baja. Aki nekem jött annak is csak a hutoracs sérült. Nem nagy gond.
Azonban mindketten egy hosszú falun mentünk át 60as tempóval.
A biciklis eltekert.
Szerencsére megbeszéltük a mögöttem lévő delikvensel, hogy mindketten gyorsan mentünk, s nem tartott követési távolságot eleget. Bocsanatot kért mert a kupak megsérült. Mondjuk nem fogadtam el hogy kifizeti. 5O0ft volt a homasitában.
De kérdesem a következő:
Ha máshogy alakul, pl a delikvens rendőrt hív vagy elütöm a biciklist. Mire szamithattam volna?
2019. febr. 18. 20:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!