Simsonosok, miért nem váltotok robogóra? Manapság nem az a menő?
Ne kezdjük már megint!
Ebből ismét vita lesz!
Amúgy azért nem mert nem kell és a simsont jobban megbecsülöm, meg szeretek vele törődni ;)
Mert már 30 éve megy és megy és nem áll meg.
Majd ha látok egy ilyen robogót, esetleg meggondolom.
Egyébként azért is, mert utálom az automata váltót, a ksi kerekeket és a műanyagot.
Engem speciel nem izgat mi a menő..
És még sosem szégyenkeztem a Simsonom miatt
Én nem vagyok nagy motoros, pár ismerősöm adta eddig oda, hogy kipróbáljam. A Simsonon van váltó. Olyan motor jellege van. Nekem jobban tetszik mint a robogó. A robogó inkább a kis elektromos biciklikre emlékeztet. Olyasmi mint egy benzines kávédaráló. Csak húzod a fülét, majd egyszer elindul.
(félreértés ne essék, autóban sem szeretem az autómatát, mert ugyanúgy viselkedik)
én is Simson párti vagyok.
Semmi értelme ezeknek a benzin faló bicikliknek.
inkább veszek egy jó Simsont amiről tudom hogy karban van tartva és megyek azzal mint ezekkel a műanyag automata váltós szarokkal.Esetleg nőknek eltudom képzelni meg olyan 16 éves ratyiknak mint te vagy de egy igazi férfi nem vesz robogót.
Nekem is simóm van... tavaly ősszel akartam vennni e piaggió robogót az ismerősömtől... akkor nem adta el ( én csak egykerekezni ökörködni akartam vele :) )
Örülök, hogy nem vettem meg:D 1 hónapon belül lett neki vmilyen baja, azóta 3-4x vitte szervízbe, ahol már egy simson árát ráköltötte és még mindig rossz neki:D
Simsonom még azóta is megvan és megy majdnem úgy 20 évesen mit a robogó 10 évesen:D
Attól függetlenül én szeretnék egy robogót... de nem ilyen 50-eset azokat énsem szeretem... emg a kymco keeway a halálom:D
Szeretnék egy gilera runner 180 fxr-t még most a nyáron lehet, hogy diákmunkából össze is jön:) Na azt már "menő" robogó :D Nem ilyen 50esek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!