Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért zavarja az embereket ha...

Miért zavarja az embereket ha belapcsolom mindkét lámpát?

Figyelt kérdés

Az oktatómmal mikor este vezettünk végig fel volt kapcsolva mindkét lámpa. De amikor tegnap vezettem este dudáltak.

Mikor az egyiket lekapcsoltam abbamaradt, de úgy nem láttam ezért visszakapcsoltam és megint.

2019. febr. 11. 12:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Te jó ég :D már kíváncsi vagyok mire gondolsz :D Sztem ködlámpa lesz a nyerő.
2019. febr. 11. 16:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha nem látsz a tompítottal, érdemes elgondolkdni, hogy egyáltalán neked való a vezetés vagy sem, még mielőtt balesetet okozol.
2019. febr. 11. 17:05
 13/20 Majatom ***** válasza:

Ezúton gratulálok annak a "lángésznek", aki kitalálta, hogy el kell törölni a külön rutinvizsgát. Ez az eredménye, hogy sajnos nincs elég idő, energia fordítva az autó kezelőszerveinek alapos ismeretére.

Kérdező, valószínűleg távolsági fényszóróval közlekedtél, nézd meg, nem volt-e előre tolva az a kar, aminek a végének elfordításával kapcsolod fel a lámpákat. Ha igen, akkor távolsági (reflektor) fényszóróval közlekedtél, és ez esetben a műszerfalon is világított egy kék színű fényszóróra emlékeztető jel. A megoldás: húzd magad felé a kart, a kék fény kialszík, a lámpád alacsonyabbra fog világítani.

2019. febr. 12. 11:48
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Kreszt alaposan tanulmányoztam, vizsgám is 73 pontos lett.

Sajnos jogosítványom még nincs. Azért vezettem este, hogy gyakoroljak. Nem volt forgalom,kb 6-7 szembejövő. Abból 4 dudált.

Az oktatóm azt mondta kapcsoljam fel. Mikor rákérdeztem miért. Azt mondta nehogy balesetet csináljak.

2019. febr. 12. 13:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudjuk, mit kapcsoltál fel.
2019. febr. 12. 13:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Várjál már, sztem te helyzetjelzővel mentél. Dudáltak? És te azt hallottad a kocsiból? Lámpázni szoktam, ha valakinek nincs felkapcsolva a lámpája vagy ha refivel jön szembe, akkor felkapcsolom egy mp-re, jelezve, hogy helló, vedd már észre magad.
2019. febr. 12. 13:26
 17/20 A kérdező kommentje:
Fenyszóróról van szó.
2019. febr. 12. 14:02
 18/20 anonim ***** válasza:

Melyikről? Távolsági vagy tompított?

Te tényleg ennyire fogalmatlan vagy?

2019. febr. 12. 16:42
 19/20 anonim ***** válasza:
# 18, jaj de buta vagy. Ő egyszerre használja a tompítottat és a refit :D
2019. febr. 12. 17:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Beszartam...

Mán mindenki kaphat jogsit is

2019. márc. 8. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!