Milyen embereket láttok az alábbi autókban?
Figyelt kérdés
Férfi/nő, kb életkora és Budapesten. Esetleg vidéken.
Egújabb modellekrőlvan szó,mint az Audi a3, a6,a7,a8 q5,q7
Bmw 4,6,7 x3-4-5-6 , Mercedes cla, cls, cl, c, e,s ml,gls,gla .glc Porsche panamera,cayenne 911.
Pesten némelyik modell már népautónak minősül,de kik vezetik?
2017. febr. 26. 06:50
1/5 anonim válasza:
Tolvajok,kisebbségi komplexusos,feltünési viszketekségben szenvedő,hiteles műmilliomosok,és a céges lízingjóskák. Én ilyenekben eddig csak patkanyokat láttam ülni. Próbáld ki egyszer h magad elé engedsz egyet az alábbiakból,figyeld meg nem sikerül egyiknek sem megvillantani az ÉSZvillogót. Lehet nem járt ehhez a felszereltségez mondjuk..
2/5 anonim válasza:
Szőkét, fiatalt, magasat, alacsonyat, öreget, középkorút, kigyúrtat, soványát, barnahajút, feketehajút, öltönyöset, melegítőset, hipsztert, nem hipsztert, stb.
3/5 anonim válasza:
Öltönyös üzletkötők, hivatalnokok, celebek, esetleg politikusok. Persze ezeket az autókat a fiatalabb korosztály is kedveli, de ugye nem 2ft az áruk. Nyilván a fizetéstől függ, hogy ki engedheti meg magának. Ezek azért már luxus autók, legalábbis Magyarországon.
4/5 anonim válasza:
Bocsi, a cégtulajdonosokat kihagytam. :) Náluk akár az egész családnak jut fejenként egy BMW, a feleségtől elkezdve a gyerekig.
5/5 anonim válasza:
Vidéken főleg a nagyobb gazdák járnak ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!