Szólhat e bírságolhat e ezért a rendőr?
van egy opelem.Állapota normáll
minden jó rajta de sajnos a jobb oldali küszöb kb 10-15cm es helyen rohadt,kilyukadt
pénzem csak tavasszal lessz rá csináltatni és akkor ér rá a lakatos...
jelenleg kifulytam purhabbal lecsiszoltam,festettem saját szinre
nem látni semmit rajta csak ha nagyon nagyon megnézi valaki
Ezt simán ki tudod magyarázni.
Megette az idő, be van jelentve szerelőhöz, meg fogod csináltatni.
Ha akar megbírságol, de ők is emberek, ha nem arcoskodsz nem fog kötekedni. Ha szóvá teszi akkor meg elmondod, hogy szánod bánod és meg lesz csináltatva, nem is akarsz így vele járni, mert ciki is meg minden, de most muszáj volt mert....
A rendőr is ember, ők se élvezik, hogy folyton az anyjukat szidják, de ami ki van adva az ki van adva. Ha valami saját döntés alapja, akkor próbálnak emberien hozzá állni, ha mi is úgy állunk hozzájuk.
Nekem pl nem szoktak szólni az utólag beépített xenonért (előző tulaj csináltatta), vagy a mély ládáért hátul. Pedig az utólag beépített paraszt xenon az veszélyes is.
köszönöm a segítséget.max 2hónapig szeretném így használni mert jo idő lessz s uj küszöb kerül fel rá.Nincs sajnos garázs,fedett hely
meg a lakatos is csak tavasszal válalja
minden más rendben van rajta műszakilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!