Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bírságolhat a rendőr ha...

Bírságolhat a rendőr ha simsonon van hátsó lábtartó?

Figyelt kérdés
Ismerősömnek levágatták azt a részt amire rá lehet fogatni a lábtartót.Ha belekötne akkor mit tudok tenni hogy ne kapjak bírságot?

2013. jún. 8. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
A rendőr zsebébe nyomsz egy DEÁK IGAZOLVÁNY (20.000Ft), és köszönsz.
2013. jún. 8. 20:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Annyiért inkább kapja be.Annyiért simsont adnak....
2013. jún. 8. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi hárman jártunk pecázni anno a simsonommal. Én ültem a tankon, és mögöttem még két haver. Indulásnál kicsit kellett segíteni, de aztán ment a rakéta.

Szerintem nem bírságolhat. Motor gyári része. Ha nem viszel senkit nincs mibe belekötnie.

2013. jún. 8. 21:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Volt amikor nekem belekötött hogy miért van rajta 100-as óra de végül elengedett.Olyat tudtam volna mondani ott neki...
2013. jún. 8. 21:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Meg az a baj hogy nem anno hanem most van
2013. jún. 8. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:

8000 forintra büntettek egy nyírségi cigányt, mert nem volt a biciklijén csengő. Ezek minden nap megjelennek a kapitányságon és s szolgálati eligazításon, az a vezető elmondja nekik, hogy büntessetek kutyák, mert aki nem teszi, az nem is dolgozik. No, ezért nem szabad Simsonozni sem. otthon kell maradni.

Énnekem a legszeretettebb hobbim, hogy csónakoztam a Dunán, eljutottam odáig, hogy felszámoltam a felszerelést, mert félek tőlük, hogy letaglóznak az eljárásaikkal. Szemétládák mind! A kis-rendőr és a nagy-rendőr egyforma.

2013. jún. 12. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én már biciklire se merek ülni. A múltkor láttam hogy egy 60-70 év körüli bácsit megállítottak és megbüntettek. PEdig szerintem nem volt vele semmi baj, a biciklije szép volt, megvolt rajta minden, egyébként meg fényes nappal volt.
2015. okt. 4. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!