Bírságolhat a rendőr ha simsonon van hátsó lábtartó?
Mi hárman jártunk pecázni anno a simsonommal. Én ültem a tankon, és mögöttem még két haver. Indulásnál kicsit kellett segíteni, de aztán ment a rakéta.
Szerintem nem bírságolhat. Motor gyári része. Ha nem viszel senkit nincs mibe belekötnie.
8000 forintra büntettek egy nyírségi cigányt, mert nem volt a biciklijén csengő. Ezek minden nap megjelennek a kapitányságon és s szolgálati eligazításon, az a vezető elmondja nekik, hogy büntessetek kutyák, mert aki nem teszi, az nem is dolgozik. No, ezért nem szabad Simsonozni sem. otthon kell maradni.
Énnekem a legszeretettebb hobbim, hogy csónakoztam a Dunán, eljutottam odáig, hogy felszámoltam a felszerelést, mert félek tőlük, hogy letaglóznak az eljárásaikkal. Szemétládák mind! A kis-rendőr és a nagy-rendőr egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!