Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igaz hogy bírságolhat a...

Igaz hogy bírságolhat a rendőr ha a kerékpáron piros és sárga villogót villogtatva használom a forgalomban?

Figyelt kérdés
Most hallottam hogy a sünök bírságolgatnak valami új jogszabályra hivatkozva.
2009. okt. 19. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, de ez a "valami kamu indokot talál a büntetéshez" eset. Amúgy nem új jogszabály, pont, hogy régi.A biciklis kreszben van benne, hogy elől és hátul folyamatosan világító lámpa kll legyen. Amúgy az is benne van, az első és hátsó lámpát egyszerre kell tudni kapcsolni, szóval kicsit ráférne már a frissítés az egészre, mert ennek pl nemtom hány bicikli tesz eleget...
2009. okt. 19. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy eddig sem szabadott villogóval.

"szóval kicsit ráférne már a frissítés az egészre, "

Kicsit nagyon! Én például kifejezetten jónak tartom, (kötelezővé tenném) hogy villogjon a bringás. Szeretem, hogy egy mögöttem levő autó vezetője TUDJA a villogás alapján, hogy bringás van előtte jelentős sebességkülönbséggel és sérülékenységgel.

Az egyszerre kapcsolhatóság (tudom, hogy így van leírva) meg egyenesen vicc kategória. Esetleg mentődobozt és háromszüget is hordjak magammal?

2009. okt. 19. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Na meg mellesleg a forgalomban levő bicólámpák 90%-a nem azért, de villog sztem ...

nem értem én ezt, lényeg hogy megint sikerült a legnagyobb baromságot megtalálniuk, amivel cseszekedhetnek. Egyébként meg ha nem országúton vagy hanem városban ... na tudod mikor állnék én meg neki, pár lépcső meg kisutca és csá. Nem értem mi a bajuk ezzel, vagy talán félnek hogy valaki a villogás miatt rendőrbiciklinek nézi őket?

2009. okt. 19. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A rendőrségen természetesen szakosova végzik a feladatokat.

A puskás rendőr szemet lő ki mert ahoz ért. A közlekedési megbünteti a villogó biciklist mert az ő kezébe nem adnak gumigun-t ezért neki ez marad.

Mint a BKV-nál. Az egyik 100 millás végkielégítést kap a másik megveri az utast mert nincs jegye. (Ha van, néha akkor is)

Ezek magyarországon természetes dolgok.

2009. okt. 19. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
igen, kedves utolsó, csak az a nagy baj h ez így nem is vicc
2009. okt. 19. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!