Miért csúszik meg az autó?
Sziasztok.
A jelengség a következő:
Haladok a körforgalomba,kb. 30 km/h-val,kicsit nagyobb kormányzásnál az autó érezhetően megcsúszik,a hőmérséklet +2 fok,az út nem vizes,kicsit ködös az idő(este 22:00),ennek ellenére mégis megcsúszik az autó,és nem értem miért. Elvileg az útra nincs ráfagyva semmisem,gumikat néztem a megcsúszás után,szárazak,fogalmam sincs,mitől csúszik meg enyhén az autóm,az még érthető lenne,ha vizes lenne,de nem is vizes,maximum egy kicsit nedves a köd miatt.
Ez az autó hibája lehet,vagy tényleg csúszott az út a körforgalomban? Téli gumiim vannak,jó profilmélységgel.
Lehet,hogy hülyekérdés, járt már valaki így?,azért is kérdezem.Csúszáskor nem csikorog a gumi,csak érzem,hogy az autó instabillá vált,és ellen kell kormányoznom.
Biztos,hogy nincs hiányom vezetési kézségekben :D
Nagyon sokat vezetek,nem rég vettem a mostani autómat,és csak ennél tapasztalom ezt a jelenséget.
A virsligumis swift előttem is küzdött a nyálkás körforgalomban.
Amíg én vígan vettem a 2003-as clioval az ívet.
Én úgy gondolom, hogy a virsligumi, vagy rossz állapotú gumi + könnyű autó kombója nem valami jó.
Nincs hiányod? Mégsem tudod eldönteni hogy az út, a futómű vagy a gumi miatt csúsztál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!