Szemétség csinálni egy olyan elektromos autót, amit csak USB porton keresztül lehet tölteni?
aki megveszi gyártási ár alatt az éphogy nem fizeti ki.
tudnod kéne értelmezni mert - elvileg - nem vagy hülye.
aki egy ilyent megvesz az hülye.
vagy szerinted normális ember megvesz olyan elektromos autót ami csak 1 év alatt tölthető fel?:)))
bármennyire is olcsó.
Követhetetlen, hogy a skizofrén éned épp melyik fele írja a hozzászólásaidat.
Én itt be is fejeztem a társalgást veletek.
Igen....mi vagyunk túl alulmüveltek hozzád!Ez nem is lehet kerdés....
Bár tudod ha mindenki szembe jön veled az autópályán azért nem biztos hogy ők a hülyék!
íme a velem szembejövő zsenik megállapításai:
ha meg tudnád oldani hogy értelmes idő alatt fel lehessen tölteni USB-n keresztül egy autót.
Egy jó megoldás lehetne ha szupravezető anyagból készülne a csatlakozó
de a gyakorlatban egyetlen olyan céget nem fogsz találni akivel le tudnál szerződni, nem fognak ebbe belemenni.
(mivel ezek a cégek eleve gyártással foglalkoznak de nem fognak gyártani)
Nem lehet feltölteni, nem fogja megvenni senki, ráadásul el sem tudod képzelni azt a pénzmennyiséget, amiből egy autót meg lehet csinálni, fejleszteni, gyártani stb.
(el sem tudom képzelni azt ami nyilvános adat)
Bele persze, csak akkor az értékbeli különbséget majd neked kell a saját zsebedből kifizetned.
nem nem hülyeség, hanem egy nyilvánvaló igazság bizonygatása. maga a tett értelmetlen
"nem fogja megvenni senki"
nem fog megvenni senki egy új elektromos autót csak azért mert lassú a töltése a csatlakozó miatt...
(amit kevesebb mint 1 nap alatt ki lehet cserélni)
és még én vagyok a hülye
Kérdező, engedd el, egyre nagyobb hülyeségeket hordasz össze és egyre több az ellentmondás.
Vajon miért nem válaszoltál a finanszírozást firtató kérdésekre?!
Még mindig kíváncsi lennék, hogyan képzeled el az alkatrészek, és a gyártás költségeinek mesterséges csökkentését és hogyan találnál befektetőket, akik megfinanszírozzák neked a gyártást és fejlesztést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!