Így 2019ben a mai átlag autó felhasználónak érdemes elektromos autót venni?
Szerintem igen.
Az átlag autós (jelentsen ez bármit is) szerintem nem gyakran utazik 200-300 km-nél többet.
Ennyit meg tudnak a mai elektromos autók.
Nyilván csak annak éri meg, aki tudja otthon tölteni.
Arra a 300km-es távra meg kölcsön kérsz egy autót,taxi,tömegközlekedés,stb?Vagy egy belsőégésű motoros inkább.
Addig én főleg hanyagolnám,amég nincsenek rendesen kiépítve országosan a töltőállomások.Otthon tölthető a konnektorból is,de az egy éjszakás művelet.Kevés az utcai töltő és azon belül a villámtöltők csak elvétve vannak és még foglaltak is.A városok ingyen töltőinél sokan ott "felejtik" az E autóikat töltés végeztével is,nem állnak el,mert nehéz máshol parkolót találni,vagy mert bunkó.Villám töltéskor is legalább félóra a töltés 80%-ra,ha időben találsz.
Én hanyagolnám egyenlőre,inkább a hibridek,mert szerintem azok jobb választás, használhatóbb.Ezekben én még több fantáziát látok.Nem kell beosztanod az idődet,nem függsz a gyatrán lefedett országos töltőhelyektől.
Énnekem az a válaszom a kérdésedre,hogy még nem változik drasztikusan pozitív irányba a helyzet,addig nem érdemes.
Na pont a sportosságot felesleges volt ide írni.
Én biztos vennék elektromosat ha lenne annyi pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!