Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennyire siet mindenki?

Ennyire siet mindenki?

Figyelt kérdés
Rendszeresen utazom minden hétvégén nagyobb távokat autóval. Már annyiszor eszembe jutott, és feltűnt (nem volt nehéz) hogy főúton, úgy kielőznek, mint ha konkrétan állnék. Az autósok úgy 90%-ra igaz ez, akikkel utam során találkozok. Általában 90-100 a tempóm, de simán rám licitálnak és 120-130 -al veretik főúton. Sőt, amikor bepróbáltam a 110-et, annak ellenére is ugyanúgy kielőztek mint ha 50-el mentem volna. Nem értem, hova ez a baromi nagy rohanás, ennyit ér az a 10-15 perc amivel hamarabb célt ér? Az agyatlan és totál logikátlan szlalomozós előzgetésekről nem is beszélve. Nem vagyok lekvár, nem félek a sebességtől sem az előzéstől, de az agyatlan "menésnek" sosem voltam híve...
2019. febr. 4. 21:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát nemtom.. Én Bp-ről távolodván azt tapasztalom hogy "lenyugszik" a forgalom, nem sietnek az emberek. Pedig én nem tartom magam erőszakos, "zúzós" vezetőnek, de a tötymörgőkkel gyakrabban találkozom főútvonalakon, mint "veretőkkel".
2019. febr. 5. 15:10
 12/12 anonim ***** válasza:
A főút egy fos.
2019. febr. 5. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!