Miért ellenzi mindenki az Alfát?
Mert van olyan Alfa Romeo ami egy rakat sz@r. Sőt, elég sok olyan volt.
Viszont még senkitől nem hallottam, hogy ellenezne egy Giuliát :)
Javítottam pár alfát (1,3 Alfasud-ot, és Arna-t).
Nekem úgy tűnt, az átlagosnál érzékenyebb a futóműve, és a kasztnija sem túl erős. Egyéb szerkezeti szempontból, semmivel nem rosszabb mint korosztályának bármely más típusa.( na jó még a villamossága sincs a top-on)
El kell fogadni, hogy nem egy hosszútávra tervezett autó, nem való nagyapai örökségnek. ;)
#8-asnak igaza van. Egyébként tény, hogy egyes régebbi alfa modellek nem voltak a legmegbízhatóbbak, de a mai alfák ugyanolyan megbízhatóak, mint bármely más nyugati autó.
Egyébként az alfák fikázása onnan ered szerintem, hogy: Még kilencvenegyben a Béla szomszédjának a testvérének a barátja behozott magának olaszbó' egy olcsó, 500.000 km-ről 150.000-re visszatekert, széthajtott alfát, aminek aztán az olaját 30.000-ként cserélte, meg minden szükséges szervízt olyan későre halasztott amennyire csak lehetett, mindezek mellett pedig több kátyút látott az autó, mint aszfaltot. Az autó 1 év után darabjaira hullott szét, és ezért az illető világgá kürtölte, hogy senki ne vegyen alfát, mert szar. Kis túlzással, valahogy innen indulhatott a történet.
Alaptalanul azért semminek nem terjed a rossz híre...A Giuliá-ról annyit, hogy az is bukás lett, és itt nem a MO-i piacról van szó, hanem világszinten, akkor nyilván nem csak mi vagyunk hülyék ugye?
Bár igazából kár ezen aggódni, elég megszámolni mennyit lát belőlük az ember az utakon, ha olyan kegyetlen jó autók lennének ahogy a fanatikusok beállítják, akkor tele lennének velük az utak, de mivel nem így van, így keveset is látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!