Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van olyan aki nem ellenzi azt...

Van olyan aki nem ellenzi azt hogy dietetikus legyek? Miért hiszi mindenki azt hogy nem fogok kulfoldon munkat talalni?

Figyelt kérdés

Megneztem es dietetikai kozpontok vannak kulfoldon.

Viszont 8. -os korom ota ez erdekel .

Nagyon az szeretnek lenni de most elbizonytalanodtam.

2017. aug. 8. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem ellenzem. Ha az akarsz lenni, légy az!
2017. aug. 8. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ez érdekel, tanulj annak! Ha kiváló nyelvtudást szerzel mellé( kb anyanyelvi szint angolul, németül) még az is lehet, hogy alkalmazni fognak.
2017. aug. 8. 15:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom ez is Te vagy...

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Gondolom, most gimnázium elején tartasz, a 4+4 évedből kifolyólag. Szerintem akkor tedd fel ezt a kérdést, amikor már a gimnázium vége felé jársz, mert azt, hogy mi lesz 8 év múlva, senki nem tudja megmondani.

Arról nem beszélve, hogy nagyon sok diáknál tapasztaltam - többek között magamnál is, hogy a gimnázium kellős közepén irányt vált és teljesen más kezdi el érdekelni, mert rájön, hogy nem megy úgy a magyar, kémia, biológia, stb, mint ahogy az adott/vágyott foglalkozás elvárna...

Én pl. állatorvos szerettem volna lenni 3-4 éven keresztül, de a kémiával "kicsináltak" a gimiben :D

2017. aug. 8. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!