Mi volt a legnagyobb kiadás amit egyszerre költöttėl az autódra?
Hol veszek 50-ért bontottat? Én még nem láttam ennyiért. Igaz nem bújom napi szinten a bontók kínálatát, de legutóbb még 100 körül volt az árfolyam, ami nem jobbkormányosból való és nem totál bemattult. De nem is vennék ilyenből bontottat, mert lutri. Inkább megveszem az újat és akkor tudom, hogy évekig nincs vele gond, ha mégis akkor két éven belül garanciában cserélik. Minthogy kidobjak az ablakon 50-100e-t, mert esetleg egy héttel később annak is valami nyűgje lesz.
Én szeretem a xeonont. Sokat ingázok hosszú távon, autópályán, országúton, ősztől tavaszig szinte végig sötétben. Utána halogénes céges autóba ha beülök, nagyon zavar, hogy alig látok valamit magam előtt. Az is furcsa, hogy kanyarban a szemben lévő szalagkorlátot és nem az utat világítja. A jót hamar meg lehet szokni, ami fel sem tűnik azelőtt az embernek, ha nincs összehasonlítási alapja. Nyilván aki 90%-ban el se hagyja a városhatár táblát, annak nem létszükséglet egy ilyen. Mindenesetre egy minden szempontból tökéletes használt autót én annak idején csak azért nem zártam ki, mert xenon fényszórókkal szerelt. De nyilván nem vagyunk egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!