Mi a tapasztalatod a Spuri üzemanyag adalékkal, mit éreztél amikor használtad?
Szintúgy nem éreztem semmi hatását.
Egy 1.6-os (eléggé módosított) Ladába töltöttem, mivel elvileg növeli az üzemanyag oktánszámát + még egy csomó mindent írtak rá. A valóságban meg ha picit is emeltem az előgyújtás értékeken kapásból becsörgött a motor, szóval szinte semmit nem emelt az oktánszámon. Pedig fele annyi benzinhez raktam mint kellett volna.
2 db fél literes flakont használtam el a kiváló állapotú 1.5-ös vvti benzines autómba. egy valamit észrevettem, hogy az alapjárat lecsökkent 600-ra, ezen a fordulaton is simán járt, és még csendesebb lett.
hogy még mi az előnye, az csak laborvizsgálattal derülne ki.
Saját tapasztalatom,hogy a 2T motoros fűkaszámba tette 1L benzinhez 2cm3 Spurit azt vettem észre,hogy szét akar pörögni üveghangon.Hitachi a gép,nem gagyi.A méteres füvet is zokszó nélkül vágta.Féltem is ,hogy szétmegy.
Az autómba téve 40L benzinhez 125ml Spurit az ereje nem változott,de a szelepek az égéstér és a gyertyák patyolat tiszta lett.Nem őz barna,hanem szinte új.A dugók teteje koromtalan,alu színű.
Azóta ,mióta ezt a kísérletet elvégeztem,azóta félévente löttyintek bele,koromtalanítani.
A fűkaszába nem teszem többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!