Ki, milyen időközönként tankol?
Nem tudom, lehet az én autóm fogyaszt ilyen sokat?
én hetente megyek tankolni, nyilván mindenhová autóval megyek, munka stb.
Ti is ilyen sűrűn tankoltok?
Az időköz nálam is a futástól függ. Mindig tele tankolok, jellemzően 50-55 liter között.
Visszanézve spritmonitoron havi 2-3 tankolás a megszokott.
Van,hogy hónapig nem kellet tankolnom..nyilván akkor nem is igazán használtam :)
Volt amikor reggel tele lett tankolva,másnap reggel mentem vissza és újra tele kértem..ugyan az a kutas volt a megszokott benzinkúton aztán kérdezte,hogy elfolyt? De el ám , kicsit több mint 1000km után a 80 liter.
Amúgy meg teljesen attól függ,hogy hányszor megyek tankolni,hogy mennyit mentem vele...
Mindenki megtehetné, hogy hetente, vagy akár naponta megy tankolni. Csak az nem mindegy, hogy mennyit tankol bele.
Lehet menni naponta is, ha csak mindig 5 litert tankolsz. :-)
Hetente tankolok kb 30 litert. Ekkor még bőven negyed fölött van a tankom, de egyrészt nem szeretem ha leürül, másrészt az autópályán sem szeretek felárral tankolni. Ezért inkább itthon teletöltöm akkor is ha nem tökre üres.
A nagy átlagom fogyasztásban olyan 5,5-re jön ki. Nyilván van ennél alacsonyabb fogyasztású autó is. De a teljesítményéhez képest abszolút nem vagyok vele elégedettlen.
Amúgy munkába hét közben busszal járok. Heti 5 napot garázsban áll a kocsi. Városon belül nem kínzom a dízelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!