Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki, milyen időközönként tankol?

Ki, milyen időközönként tankol?

Figyelt kérdés

Nem tudom, lehet az én autóm fogyaszt ilyen sokat?

én hetente megyek tankolni, nyilván mindenhová autóval megyek, munka stb.

Ti is ilyen sűrűn tankoltok?

2019. jan. 24. 08:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez kizárólag attól függ, hány KM-t megyek vele. Ha csak napi 15-öt, akkor jóval ritkábban tankolol, mintha napi 120 fölött megyek
2019. jan. 24. 08:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Mennyit fogyaszt az autód? Nekem 2014-es c-maxom van 1.6 tdci 4.9-es fogyasztással. Milyen sűrűn használod? Mennyit mész vele alkalmanként? Egyébként én 5 naponta tankolok.
2019. jan. 24. 10:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, van hogy egy hét alatt 3000 kilómétert megyek, máskor meg 2 hét alatt 500 kilómétert összesen, ugyanazzal az autóval. Szóval nem használjuk egyformán, nem tudni milyen autód van, stb. Most az, hogy van olyan nap, mikor 2x tankolom tele az autót, máskor meg 2 hetente egyszer, szerintem neked nem sokat segít.
2019. jan. 24. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Hetente tankolom tele, heti 350-500 km kozott megyek.
2019. jan. 24. 11:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Az időköz nálam is a futástól függ. Mindig tele tankolok, jellemzően 50-55 liter között.

Visszanézve spritmonitoron havi 2-3 tankolás a megszokott.

2019. jan. 24. 11:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Van,hogy hónapig nem kellet tankolnom..nyilván akkor nem is igazán használtam :)

Volt amikor reggel tele lett tankolva,másnap reggel mentem vissza és újra tele kértem..ugyan az a kutas volt a megszokott benzinkúton aztán kérdezte,hogy elfolyt? De el ám , kicsit több mint 1000km után a 80 liter.

Amúgy meg teljesen attól függ,hogy hányszor megyek tankolni,hogy mennyit mentem vele...

2019. jan. 24. 11:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Mindenki megtehetné, hogy hetente, vagy akár naponta megy tankolni. Csak az nem mindegy, hogy mennyit tankol bele.

Lehet menni naponta is, ha csak mindig 5 litert tankolsz. :-)

2019. jan. 24. 12:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Hetente tankolok kb 30 litert. Ekkor még bőven negyed fölött van a tankom, de egyrészt nem szeretem ha leürül, másrészt az autópályán sem szeretek felárral tankolni. Ezért inkább itthon teletöltöm akkor is ha nem tökre üres.

A nagy átlagom fogyasztásban olyan 5,5-re jön ki. Nyilván van ennél alacsonyabb fogyasztású autó is. De a teljesítményéhez képest abszolút nem vagyok vele elégedettlen.

Amúgy munkába hét közben busszal járok. Heti 5 napot garázsban áll a kocsi. Városon belül nem kínzom a dízelt.

2019. jan. 24. 15:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Télen többet. Nyáron igyekszem minden elérhető távolságot kerékpárral megtenni.
2019. jan. 25. 17:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Általában hetente. Kb félig ürül csak le, de szeretem ha tele van.
2019. jan. 26. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!