Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki, milyen időközönként tankol?

Ki, milyen időközönként tankol?

Figyelt kérdés

Nem tudom, lehet az én autóm fogyaszt ilyen sokat?

én hetente megyek tankolni, nyilván mindenhová autóval megyek, munka stb.

Ti is ilyen sűrűn tankoltok?

2019. jan. 24. 08:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nagyon sok mindentől függ. Mi rend szerint nagyobb távolságokat teszünk meg autópályán, így nyilván jobban jön ki a fogyasztás, de ha elfogadsz egy tippet, amikor mi tele tankoljuk a kocsit (mi főleg Shell-nél tankolunk), akkor sokkal jobban megy, érezhetően jobb a fogyasztása is egy ideig.
2019. jan. 29. 16:48
 12/13 anc ***** válasza:
A főnököm Chryslerjával kb 5 méterenként kell megállni egy shellnél, de annak vagy 20 liter az átlagfogyasztása, bikaerős jószág, kér is enni. :D Nem mindegy, hogy egy Suzuki Altóval furikázik valaki vagy egy igazi fenevaddal, kár is hasonlítgatni. :D
2019. márc. 12. 15:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Mennyi az annyi? Így értelmetlen a kérdés.

Előző munkahely messzebb volt akkor kéthetente kellett. Új munkahely közel van, bringázok. Így most csak rokonlátogatás, egyéb ügyek, beváráslás miatt kell az autó, nyáron 5-6 hónap egy tankolás, télen 3-4, mert a hideg miatt autózok a bringa helyett.

65 literes a tank mondjuk, 1.5 dízel.

2019. júl. 15. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!