Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autó 1 évesen, vagy...

Használt autó 1 évesen, vagy vadiúj szalonból?

Figyelt kérdés

Üdv! Autó vásárlás előtt állok. Holnap megyek a Suzuki szalonba, és gyors tanács kéne.

Ugyebár az autó ára esik kb 2000 eurót a Swift Sport esetében, amint ki gurul a szalonból. Láttam neten 1500-2000km-vel kvázi használtan, de ez is szerintem lehet zsákbamacska, mert ki tudja hogy használták. Ha úgy rendelek Japánból, akkor személyre szabhatom igény szerint, viszont ott tartunk, hogy az ára nem is ér annyit az előbb említett ok miatt. A pénz jelenleg nem számít, ettől elvonatkoztatva ti mit szóltok? Vadiújan, vagy használtan kb 1 évesen?

2019. febr. 1. 22:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Lehet hogy összerakják itt magyarországon azt a suzukit amit te kivalasztottál extrákkal.

Én 2007-ben vettem új autót, annak a használati utasításában le van írva hogy a motort be kell járatni. 1500 km er. Persze nem wartburg ez már, komolyabb illesztésekkel vannak gyártva most már a járművek, de akkor is össze kell egy kicsit kopniuk, teljesen nyers az egész mikor összerakják.

2019. febr. 4. 20:54
 32/32 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy hol, mert a vitara és s cross gyártása miatt nem jutott elegendő hely a Swiftnek Esztergomban. Viszont én személy szerint annak örülnék leginkább, ha a japán gyárban raknák össze. Abban jobban bízom. Persze lehet én parázom túl...
2019. febr. 4. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!