Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autó 1 évesen, vagy...

Használt autó 1 évesen, vagy vadiúj szalonból?

Figyelt kérdés

Üdv! Autó vásárlás előtt állok. Holnap megyek a Suzuki szalonba, és gyors tanács kéne.

Ugyebár az autó ára esik kb 2000 eurót a Swift Sport esetében, amint ki gurul a szalonból. Láttam neten 1500-2000km-vel kvázi használtan, de ez is szerintem lehet zsákbamacska, mert ki tudja hogy használták. Ha úgy rendelek Japánból, akkor személyre szabhatom igény szerint, viszont ott tartunk, hogy az ára nem is ér annyit az előbb említett ok miatt. A pénz jelenleg nem számít, ettől elvonatkoztatva ti mit szóltok? Vadiújan, vagy használtan kb 1 évesen?

2019. febr. 1. 22:20
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. :)

Egyenesen Japánból hozzák a kocsit, a kereskedő ezt állította. Én úgy tudom, hogy az új autókat már efektíve úgy tesztelik a gyárban, hogy kipörgetik amennyire lehet, ergo bejáratott motorral érkeznek a szalonokba.

2019. febr. 3. 20:04
 22/32 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Neked kell bejáratnod 1500-2000 km.
2019. febr. 4. 07:12
 23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Mire érdemes figyelni a kopó alkatrészeket illetően? Lehet, hogy tudtok olyat említeni amit nem mondtak a márka kereskedésben. Például vízpumpa csere, vagy hasonló (kötelező olajcserékkel tisztában vagyok).
2019. febr. 4. 08:44
 24/32 anonim ***** válasza:

1 hónap alatt a hajó nem ér ide. Szóval ez nem egyenesen onnan jön.

Bejaratni nem kell. Minden alkatrész a motorban jól van megtervezve nem az alkatrészek csiszolják magukat össze ez nem Lada. Érdemes ettől függetlenül az első 1000 kmen át nem versenyezni vele hanem normál használattal használni. Különben hideg motorral tiltasig már forgott :)

2019. febr. 4. 09:17
 25/32 anonim ***** válasza:
A többit a kézikönyvben látod.
2019. febr. 4. 09:17
 26/32 A kérdező kommentje:
De hát csak nem vertek át, hogy Japánból jön aztán mégse....
2019. febr. 4. 11:29
 27/32 A kérdező kommentje:
Nem lehet valahogy utána járni, hogy a verda pontosan honnan jön?
2019. febr. 4. 11:39
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem árulják el.

De nem jöhet japanbol mint írtam. A vesselfinder még hasonló weboldalakon lehet a konténer hajót nyomon követni. Onnan meg 1 hét mire budapestre ér majd vámkezelés etc. Nézd meg a hajók idejét és látod 1 hónap alatt lehetetlen, tapasztalat árukat hozok be japánbol is kontenerrel nem ér ide. De nincs vele gond a kocsi attól még japán csak éppen nem egyenesen jön mert nem ott taroljak a kész autokat.

2019. febr. 4. 16:37
 29/32 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet elárulni?
2019. febr. 4. 17:21
 30/32 A kérdező kommentje:
Már totál fel voltam dobva, hogy egyenesen a gyárból jön, elvégre teljesen az egyéni elképzeléseim alapján kértem mindent a beltérbe, és a kültéri festést illetően.
2019. febr. 4. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!