Szerintetek vegyek autót?
21/F
Volt Skoda Roomsterünk, 2007 kiadás. Nem volt semmi gond az autóval, anyukám egyszer úgy döntött, hogy szeretne magának nagyobb autót. Vettünk Kia Sportage 2018-as legújabbat, 20 000 €-ért. Szüleim azt mondták, hogy meghagyták volna nekem a Roomstert, ha lett volna elegendő pénzünk, csakhogy amikor megvettük az új kocsit, “pénz nélkül maradtunk”, úgyhogy el kellet adni. Vezettem Roomsteron, nagyon jó autó volt.
Apukámnak van Seat alhambra, munkás autó, 1997-es kiadás. Az utóbbi időben gondok vannak az autóval.
Én nekem a nagyszüleim odaadták a Feliciát, 98-as kiadás. A gumi néha leereszkedik, nyáron fűteni kellett, mert amikor dugóban voltam, akkor ment fel a víz. Előzésnél nagyon nehéz vele előzni, nyomom a gázt teljesen, és nem bírja elérni a 110/120 sebességet, legrosszabb az előzésnél, ott csinál legnagyobb gondot. A Roomsterral könnyebb volt előzni, mert amikor ráléptem a gázra, és szó szerint repültem 😄
Van itt egy olyan pici gond. Mivel az apukám kocsijával az utóbbi időben vannak problémák, apukám szerint nincs sok jövője ennek az autónak, mert most a startérral van a gond, stb. a szüleim, és a nagyszüleim azon gondolkodnak, hogy a Felicián járna munkába. Csakhogy aztán én min fogok járni? Van 600€ spórolt pénzem, és 350 az anyumnál amit a lagzira kaptam a nagyszüleimtől, csakhogy nem készülök semmilyen lányt elvenni feleségül, mivel még barátnőm sincs 😄.
Nézegetek autókat milyet szeretnék venni. Seat Cordoba 2002, 1.4, benzin, 180 000 km, 790€.
Mit tegyek szerintetek? Vegyek autót?
Szerintem a srác felvidéki, ott meg bizony, EURO a fizetőeszköz... az ilyen beszólogatókat nem értem.
Kérdező: ha van pénzed megvenni és fenntartani, vegyél. DE annyi pénzért romot fogsz kapni. Gyűjts még egy kicsit,mert ennyiért csak bosszankodni fogsz, nem élvezni a vezetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!