Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Eljött az idő amikor autót szeretnék venni.

Olyan 500 ezerből szeretném kihozni.

Valami normálisabb gépet szeretnék, nem ilyen kacatot mint a suzuki. Legyen egy megjelenése a kocsinak. Benzinesben gondolkozok, legalább 1.6os legyen. El lehessen férni normálisan benne, ne ilyen punto féle kotla legyen. Legyen azért benne némi nyomték és ló, hogy ha előttem tököl valami nyeglett lábú akkor meg tudjam előzni normálisan.

Valami komolyann megjelenésű autóra gondoltam. Amivel azért csajozgatni is tud az ember.

Lehet 3 ajtós is. Felszereltség nem lényeg.

Én BMW, Mercedes, Audi vonalon gondolkozok.

Innen fél millából miket érdemes venni? Valami normálisabb megbízhatóbb típust keresek, nem akarok szerelőhöz hordani 2 hetente.

Köszi,

2019. jan. 16. 20:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Végére sem értem, már az elejéből sejtettem, hogy béjemvé, ajdi, merci lesz, 500-ból....
2019. jan. 16. 21:02
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért gondolod azt, hogy egy szakad ex-német fossal te csajozni fogsz?

Elárulom neked, hogy normálisabb körökben már vicc tárgya a kompót BMW és társai.

Csajozni akarsz autóval? Teremtsd meg az anyagi helyzetet egy 20 milliós bömöshöz, azzal majd fogsz tudni.

De a szakadt e36-os BMW-től nem fog egy bugyi sem leesni, ezt jobb ha tudod. Sem a béka 'csája alatt lévő presztizsű cigány merciktől.

Lenézed a Puntot ami egy tök racionális választás. Mert szerinted a szarrá huggyá hajtott tekerd szarod menőbb lesz? Tudod aki megveszi a 20 éves ex prémiumot az most is prémium akar, csak egy fillérje nincs rá. Szvsz csóró. Csóróként nehéz csajozni kocsival.

Értedd?

2019. jan. 16. 21:03
 3/20 anonim ***** válasza:
Megbízható, menőzős Audi, BMW vagy Merci 500-ból? G astra
2019. jan. 16. 21:04
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én budai, legalább 5 szobás, 3 fürdőszobás, teljesen felújított, 3 kocsibeállós villát szeretnék. Max. 5milliót szánok rá! Ha valaki tud, írjon privit! Köfy!
2019. jan. 16. 21:06
 5/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezzel a hozzáállással tipikusan az a kategória akiket a kanyarok után a fák tövéből szoktak kikaparni a tűzoltók. Jobb esetben csak egyedül rosszabb esetben meg pár tizenévessel még a kocsiban.
2019. jan. 16. 21:06
 6/20 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy kevés pénzért sok muzsikát nem kapsz.

Miből fogod tankolni?

Szerviz költség?

Biztosítások?

Ehhez a 3 márkához drágábban nyúlnak a szerelők és az alkatrészek sem ingyen potyognak az égből.

2019. jan. 16. 21:11
 7/20 anonim válasza:
Csak a Lada !! Beleraksz egy 1.6 A-s motrot megy mint a veszedelem.. egyedi sílusa van.. a legjobb autók ! Ladát vegyél, más szemetet be ne engedj a tanyába!
2019. jan. 16. 21:12
 8/20 anonim ***** válasza:
Az első szervíz fog kerülni 600 ezerbe...
2019. jan. 16. 21:14
 9/20 anonim ***** válasza:
Vegyél Geo Metrót, az nagyon menő autó.
2019. jan. 16. 21:16
 10/20 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy sokat olvasgatod az itteni gyk fórumot, sikerült egy egész korrekt troll kérdést összeállítanod, amire sokan ugrani/harapni fognak majd. :-) De egy picit túltoltad, egyébként nem rossz próbálkozás!

Jók a hívószavak: kacat suzuki, kotla punto, megjelenés, nyomaték és ló, BMW, Mercedes, Audi, csajozás, 500 ezer, megbízható.

2019. jan. 16. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!