Autó váltás? Kisebbre? De mire?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a jelenlegi autómat. A mostani egy 2008-as 1.6-os benzines Renault Megane Limusin. Ez a sajátom, de a családom is használja, közös utazások stb, ezért lett ilyen nagy/tágas vásárolva
Olyan kisebb fogyasztású és méretben is kisebb autót szeretnék, ami gazdaságosabb. Mindennapi munkába járáshoz ( összesen napi 40-50 km) városi szaladgálós autót szeretnék.
Valakinek ötlet esetleg jó tanács? Mi az ami szóba jöhet, esetleg melyik az amelyiket semmiképpen sem.
Első sorban most dízelesben gondolkozom.
Köszönöm =)
27/L
2019. jan. 30. 08:55
12/14 anonim válasza:
Én hasonló használatra vettem kb. 1,5 éve egy Peugeot 205-t. Nagyon jó kis autó, napi szinten 50-60 kilométert megyek vele átlagosan, a vétel óta 21 ezret raktam bele és még semmit sem kellett benne cserélni (olajon és szűrőn kívül). Az átlagfogyasztásom 6,5-7 liter körül van. Létezik belőle dízeles is, azzal 5 liter körül meg lehet állni.
13/14 anonim válasza:
Focust vegyél. A 2004 utáni példányok agyonverhetetlenek.
14/14 anonim válasza:
A focus akkora mint egy megane
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!