FerencDávid kérdése:
Közterületen driftelés tilos?
Figyelt kérdés
Azt olvastam (2014 cikk volt), hogy nem tilos közterületen driftelni, csúszkálni, ha az nem veszélyezteti mások testi épségét, mások tulajdonát, vagy akadályozza a forgalmat. Ez azóta változott, mert én az ORFK honlapján nem találtam róla semmit, de ma a rendőr igazoltatott, amikor csúszkáltunk egy parkolóban ahol az adott sorban nem volt autó, sem ember és azt mondta, hogy ezt nem kéne csinálni, hanem gokarttal a pályán, vagy legalább észre vehettük volna őket időben. Tehát azzal, hogy mi a Győri ETO parkoló egy teljesen üres sorában más testi épségét és tulajdonát nem veszélyeztetve, a forgalmat és másokat nem zavarva, gyakorlás címszó alatt drifteltünk, azzal jogszabályt sértettünk, a rendőr elküldhet illetve büntethet-e ezért? (most nem büntetett, azt mondta hogy menjünk innen)2019. jan. 26. 23:16
31/31 anonim válasza:
"Es ki az a szerencsetlen es vagy tudatlan aki lepontozott ?"
Én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!