Ds 7 Crossback megéri megvenni?
Sose ertettem ezeket a megeri-e megvenni kerdeseket. Ha az osszes penzed kikoltod egy uj auto vasarlasara nyilvan nem erte meg. Ha annyi penzed van, hogy otthon “nem erzitek meg” az auto vasarlast akkor nyilvan megerte, mas kerdes, hogy neked es csalad tagjaidnak mennyire fog tetszeni az auto. Tegyuk fel lehet megbizhato es kopo alkatreszeken kivul meg 8 ev mulva se kell cserelni lehet mar fel ev mulva bekrepal valami benne. Senki se jos nem lat elore semmit meg ugye nagyban fugg a gondos vagy epp gondatlan gazdatol.
Ha mindenkeppen uj autot szeretnetek vasarolni es tisztaban vagytok vele, hogy ez anyagilag rossz dontes, de egyszer elunk alapon vagy csak szimplan megtehetitek akkor tegyetek. Viszont en ebben a helyzetben kivalasztanam azokat az autokat amik befernek a budzsebe es szepen bemennek a szalonokba es kiprobalnam oket, tesztvezetes stb. Utana olvasgatnak, hogy biztos A vagy inkabb B legyen akkor es csak akkor valasztanam. Biztos, hogy nem gyakorikerdesek nevtelenjeinek tanacsa alapjan vennek elvegre en fogom hasznalni az en csaladom biztonsagarol van szo nem a nevtelen okoska 19 eves boyracerekerol.
A kérdés nyilván elméleti, hétvége van és az írásképeden látszik, hogy gyerek vagy, de azért válaszolok legyen egy jó napod.
Alap áron 9M forint 1,2es 130 lovas benzin motorral, értelmesen extrázva értelmes motorral biztos van 12-13M forint, feléből nem vennék francia autót, nem hogy ennyiért. Ha ennyi pénzt el akarnék költeni terepjáróra akkor az idén megjelenő rav4et venném.
Olvastam én is a cikket a DS7-ről. Én tavaly év végén vettem egy új Peugeot 3008-ast (DS7-Peugeot 5008 rokon, rövidebb egy tizen-pár centivel).
Képek alapján sok dolog visszaköszön a DS7-ből, mint ami a Peugeot-mban van, de ez tök egyértelmű dolog, még talán egy gyárban is készülnek (Sochaux). Persze a DS7 prémium anyagminőséggel rendelkezik, alap, ami a PUG-nál extra.
De egyszer kíváncsiságból ülj bele egy ilyen 3008/5008-ba. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire prémium-érzetet ad! Egyik autós újságíró teszter ezt írta róla: Audi minőség egyértelműen.
Szóval a lényeg: számomra nem érte volna meg az a közel 3 milliós felár (azonos motorizáltság, aut. váltó stb. esetén), hogy egy DS embléma legyen az autón. És lássuk be, ezt a PSA konszern még csak most kezdi igazán kiépíteni, a "DS brandet", de ez még elég semmitmondó.
Tehát, ha presztízs miatt vennéd, akkor ahhoz még elég gyenge ez a brand. Ha viszont attól félsz, hogy "szar ócska francia", akkor attól nem kell tartanod. Az általam is vásárolt 3008-as az 1-3 éves autók mezőnyében a megbízhatósági lista élmezőnyében végzett egy angol felmérésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!