Melyik e46-ot érdemes megvenni?
Inkább a kérdés úgy volna értelmesebb, hogy melyik motorral érdemes nézegetni?!
19 éves vagyok. Eddig a szüleim renaultját hajtottam. Nem volt vele problémám. Addig is tudtam spórolni. Kb. 1 millió ft körüli értéket tettem félre az évek alatt. Nem menőzésre, hanem kényelemre venném. Mindig csodált, hogy milyen halk és jó futóművel rendelkezik. Melyik a legmegbízhatóbb motor aminek barátságos fogyasztása is van? Nem menősködésre. UI.: Neked akkor minek BMW ha nem csapatásra kell stb. válaszok kíméljenek. Tisztában vagyok vele, hogy drágább lesz a fenntartása is. Előre köszönöm a válaszokat! :)
Na nyilván 19évesen biztosan nem is csapatni kell meg menőzni vele,hanem a kényelme miatt kell feltétlenül ilyen autót venni......hát persze.......főleg 1 millióért!
Egyebkent meg mi az az információ amit az oldalon A-tól Z-ig megválaszolt kismillio E46-os kerdesnel nem talaltal meg?
6 hengereseket kell nézni, igazából nem 1-1,5 millió környékén kezdődik.
Amit egyszer, hat hengeres 46-osat valaki már megcsinált az nem 1,5 millió körül adja.
Ennyiben "Most mostam le te$a, naon megy, 8 literrel" haverok vannak, akik valszeg nem is tudnak róla, hogy az apró jelek később drága mulatságok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!