Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik e46-ot érdemes megvenni?

Melyik e46-ot érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Inkább a kérdés úgy volna értelmesebb, hogy melyik motorral érdemes nézegetni?!

19 éves vagyok. Eddig a szüleim renaultját hajtottam. Nem volt vele problémám. Addig is tudtam spórolni. Kb. 1 millió ft körüli értéket tettem félre az évek alatt. Nem menőzésre, hanem kényelemre venném. Mindig csodált, hogy milyen halk és jó futóművel rendelkezik. Melyik a legmegbízhatóbb motor aminek barátságos fogyasztása is van? Nem menősködésre. UI.: Neked akkor minek BMW ha nem csapatásra kell stb. válaszok kíméljenek. Tisztában vagyok vele, hogy drágább lesz a fenntartása is. Előre köszönöm a válaszokat! :)

2019. jan. 9. 15:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Én a 318i-vel is meg voltam elégedve, sőt.. ha nem a teljesítmény, hanem kényelem a fontos, akkor elég is az. De ha már kényelem, akkor akár automatát. A BMW kézi váltóit mindig is utáltam..
2019. jan. 9. 18:50
 12/17 anonim ***** válasza:
33%

Ez a rengeteg e46 már kezd nagyon ciki lenni. Azért mennyit kellett kapálni 19 évesen, hogy legyen az ember gyerekének 1 millája.

Anyám fickójának van, vezettem is. Szerintem iszonyat szar ülései vannak, ennyit a kényelemről. És ez egy megkímélt 200 ezret sem futott példány. Mellesleg eladó is, csak nem 1 milláért, mert annyiért bontószökevényeket kapsz.

2019. jan. 9. 19:32
 13/17 A kérdező kommentje:

" Azért mennyit kellett kapálni 19 évesen, hogy legyen az ember gyerekének 1 millája"

Semmit nem tudsz rólam. De azért örülök, hogy érdeklődsz az iránt, hogy mennyit kelett érte dolgoznom. Törődj a magad életével.

2019. jan. 9. 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
24%
Tehát van 1 milliód az autóra+átíratásra+első szervízre. E46-ot el lehet felejteni. Astra G, Golf IV, Passat B5 és hasonlókat lehet nézegetni inkább
2019. jan. 10. 08:08
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Apu tolhatja rendesen a pénzt. Kényelemre kell. Megsúgom: Kényelmetlen, ülésnek nincs oldaltartása, ablakot a váltó mellől kell húzgálni - ez mekkora gáz már.
2019. jan. 10. 08:13
 16/17 A kérdező kommentje:

"Apu tolhatja rendesen a pénzt."

Sajnálom ha neked annyi életed van, hogy az enyémmel foglalkozz. És mivan ha megtethetjük? Fáj neked? Csak azért mert én 19 évesen megtehetem? Semmit nem tdusz róla, akkor meg a f..znak ugatsz...

Csak az autóra szánnék 1milliót. Azon kívül fizetném az egyéb költségeket. De mint írták érdemesebb még gyűjtenem rá. Nekem még nem sűrgős. Csak érdeklődök..de lassan már ez is fáj az embereknek.

2019. jan. 10. 14:10
 17/17 anonim ***** válasza:
40%
Persze, hogy fáj, mindenkinek, akinek nincs egy millája autót venni és egy 3-as golf kategóriájú autóval jár... az ide írogatóktól ne is várj mást.
2019. jan. 12. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!