Autóvásárlás előtt állok. Volkswagen passat b6 1.6fsi motorral rendelkezőket nézegetek, kombi. Szerintetek melyik évjáratot érdemes megvenni mire kell odafigyelni? Nem megyek nagy távokat inkább város és falu
Városi és falusias használatra ne az FSI legyen a kicszemelt, hanem a sima 8 szelepes.
Kicsit többet eszik, de alacsony futás mellett vészes és kevesebb gond lesz vele, mint az FSI-vel.
2005/03-2010/04 között gyárották, én a gyártás végéből szemezgetnék.
Sajnos idehaza keveset adtak el ezzel a motorral (hahu-n perpill mindössze két darab kombit találtam), így lehet, hogy rá kell szorulni az importra (mobile-n 3 tucatot dobott ki a szűrő).
Gyenge lesz a passathoz!
Nincs jo 1.6 os motor ebbe szériába, és a korábbiak sem jobbak.
Értem!
Igazából nem versenyezni akarok vele, dieselt semmiképpen nem szeretnék, hallottam jót is rosszat is róla de inkább rosszat
Ezzel a motorral csak lendülettel tudsz közlekedni.
olvasd el a népítéleteket ne csak a passatot, hanem a golfot is. Sok hülye van köztük, de végül rájössz, a dieselek sokkal jobbak mint a benzinesek. ha benzinest veszel, nagyon nézz utána mivel van a legkevesebb nyűg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!