Miért fontos ennyire a drága autók?
És szerinted a csóró balkánnak gyártanak az autógyártók luxusautókat?
Másrészt, az autó státuszszimbólum
Harmadrészt, elég sok ember van, akinek az autó nem egy közlekedőedény, ami elvisz A-ból B-be, hanem annál több
Halljam milyen trauma ért??Miert baj az hogy nem mindenki aki nem az alapfelszereltségü suzukit veszi?
Én meg azt nem értem hogy az emberek miert nem a nokia 3310-est hasznaljak ma is??Hiszen telefonalni azzal is lehetett.........hihetetlen.....
Azzal nem értek egyet hogy leköpik a másikat.
Aki ezt a drága autót veszi, nem a németből hozottat, az nem fog ilyet csinálni. Sőt én inkább azt mondom hogy az igazi tehetős emberek nagyon is kulturáltak, udvariasak.
Az már aki olyan lefingott autót vesz csak azért hogy tehetősebbnek tűnjön , az lehet hogy bunkó egy kicsit.
Úgy vagyok én is vele hogy vigyen el A-ból B.be és kész.
Persze ha lenne sok száz millám , már biztos nekem is megváltozna a véleményem és vennék egy drága valamit.
Sőt ha még több pénzem lenne, lehet hogy magán helikopterem is lenne meg jachtom is.
"Ausztriába és németorszagba is latok a magyar atlagnal rosszabb kocsival menni "
Persze, van ilyen. De érdekes módon az általad említett országokban fiatalabb az autók átlagéletkora, illetve az átlagáruk is magasabb a magyarnál. Szóval kiragadtál egy példát, ami igaz, csak nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!