Peugeot Vs Opel melyik?
Figyelt kérdés
Peugeot 3008 vs Opel crossland X Melyik a jobb?2019. jan. 20. 16:56
1/7 anonim válasza:
Milyen felhasználásra? Mennyit tervezel terepen közlekedni vele?
3/7 anonim válasza:
Krumpli, burgonya, nem mindegy? Milyen emblémát szeretnél az elejére? Nekem 3008-asom van, 4 hónapos, benzines, szeretem. Opelben ugyanezt kapod, természetesen más teljesen a beltér. Menj el szalonba, ülj bele mindkettőbe, valamekkora eltérést biztos tapasztalni fogsz. Lehet, hogy a műszeregységek kialakítása miatt fogod az egyiket avagy a másikat választani.
4/7 anonim válasza:
Bocs, benéztem, Crossland X és nem Grandland X. Akkor felejtsd el, amit az előbb írtam. A Crossland X kisebb, az a 2008-assal van rokonságban. Az egy picit egyszerűbb kivitel, lebutított motorral, egyszerűbb kialakítással.
5/7 anonim válasza:
Ja, és persze rövidebb is 20 centivel egy Crossland X, vagyis 1 méretosztállyal kisebb.
6/7 anonim válasza:
A PSA felvásárlása óta lényegében mindegy. A Crosslandba is már benne van a PSA keze. Szóval amelyik jobban tetszik, nagy különbség nem lehet köztük.
Személy szerint nekem az Opel kevésbé furutisztikus beltere jobban bejön.
7/7 anonim válasza:
jogos, egy méretosztály van köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!