Ha legközelebb autót vesztek milyet fogtok és miért?
én dieseles vagyok, az is maradok! Nem igen látom valószínűségét a megszorításoknak 10-15 éven belül. Átlag magyarnak 10-20 éves kocsira van pénze, az újak nagy része céges flottás.
kb 6-7 év múlva cserélem le a mostanit, 10 év körüli VW 2.0 CR TDI-re. Ami 2014-2016 közötti lesz. 2.5 millió körül venném,de max 3-ba kell megállnia. Golf VII a kitűzött cél, már elmúltam 30. úgy hogy előfordulhat Passat lesz belőle. Ennél nagyobbat biztosan nem fogok venni.
Nem szoktam ilyen sokáig megtartani a kocsikat, de most ház felújítás viszi a lóvét, utána meg még össze kell gyűjteni a 3 milliót, mert autót csak kp-ra veszek.
13as
Nem is tudom, valamiért nagyon bejönnek, élvezet balkézzel kapcsolgatni :D meg a komolyabb japán sportautókból már leginkább csak jobbkormányosak maradtak gyáriak. Vagyis há típustól függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!