Miért nem vesztek már, simson helyet egy jó robogót?
Robogó blokkott, meg kétszer könnyebben összerakod és azzal is mehetsz a mezőre.
He.
A Simson egy motor. A robogó meg műanyag kávédaráló. A Simson kimegy a világból, huszon-harminc-sok évesen is megy és megy és megy....
Mai napig neki merek indulni akár több száz kilóméternek is vele - ahogy nem egyszer volt is rá példa.
Robogó? Szerintem a tizedét se bírja annak, amit a Simson(ok) .
Én vettem és megtartottam a Simót is.
Mindig felemlegetem, hogy mennyivel könnyebb a Simó alkatrészeihez hozzáférni, ha nagyritkán szervizelni kell a robeszt.
He?
Műanyag? Ja mert a fém szerkezeten van összesen 2kg takaró idom?
30évesen nem megy? Az első szériás jog vagy dio ott van évjáratban. Nem hogy megy, de legtöbb gyári állapotban is van.
Tartósság? A robogó 15ekm-t úgy el megy, hogy csak tankolsz bele+2T olaj.
15 ezreknél is csak a szíjat/görgőket kell cserélni. Ami 10perc össz.
Az utángyártott simson alkatrészekhez még ingyen sem szeretnék hozzájutni.
Robogóhoz könnyebb alkatrészt szerezni. Persze ha ismered.
pl yamaha jog főtengely/hengerszett/varió/stb
több száz tipusban ugyanaz.
Egy olasz és japán robogóba is találsz min, 10 közös alkatrészt.
Arról nem beszélve, hogy a látszat ellenére is 3 szor könnyebb javítani a robogó blokkott.
Meg kell védenem a Simsont.
Napi használat esetén hiba nélkül megy1,5 2 liternél nem kér többet.A gondok kezdődnek amikor a parasztgyerek nekitámasztja a disznóólnak 1 hónapra,majd rinyál hogy námindúbe he mán e' XD Fog egy csavarhúzót,és az anyját is eltekergeti rajta,sosem lesz már jó többé..
Ezzel szemben ezek a tömegben fosott robogónak hívott fűkaszák benyelik a 4-5 litert is,hisz 40-nél is üveghangon mész,az úthiba kitépi a kezedből a kormányt,ha pedig megáll valahol báznarekettye felsőn akkor pedig ott éjszakázol mellette mert egy komplett szerszámosláda kell hozzá hogy egyáltalán hozzáférjél bármihez.
Kérdezz csak meg egy pizzafutárt,a derekad leszakad 30 perc suhanás után,és további 10 perc mire visszatér a hallásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!