Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem vesztek már, simson...

Miért nem vesztek már, simson helyet egy jó robogót?

Figyelt kérdés
He?
2017. máj. 2. 22:56
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

3liternél egy (jó) robogó nem eszik többett.

Az üveghang meg a simsonra jelemző.

A robogó még kis kerék ellenére is stabilabb az úton, nem nyeklik nyaklik.

tudom mert 15évig simsonoztam, nem gyengén.

5éve robogózom.

2017. máj. 3. 11:39
 12/21 A kérdező kommentje:
He
2017. máj. 3. 11:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: te vitát akarsz generálni egy olyan dologról, amiről teljesen felesleges. Van aki a robogót szereti, van, aki a Simson-t. Mindkét oldalnak megvannak a pro és kontra érvei. Ha téged zavar a Simson, nagyon egyszerű: kerüld el. Örülj hogy van egy hiperszuper robogód.

Részemről téma lezárva, minden továbbit provokációnak tekintek.

2017. máj. 3. 12:11
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan koreai cruiserem van (teljesen jó amúgy), se robogóm, se simsonom nem volt soha, de kb. mindig megnézem a motorokat és a simsonokat. A robogókat nem (hogy a simson robogónak számít-e, az nem érdekel, nekem teljesen más kategória :D). A simson... nem tudom, hangulat, nosztalgia, karakter :) Nekem nem kéne, nem is értek hozzá, de szeretem őket :) S határozottan úgy tűnik a beszámolók alapján, hogy ha az ember kicsit ért hozzá, kiviszi a világból is. Az ilyen olcsó kis robogók elég szánalmasak s nem hinném, hogy megbízhatóak...

Amúgyis vannak dolgok, amiket egyesek nem értenek. Én pár éve kezdtem el C=64-re rajzolni. Mondjuk nem jutottam sokáig, de kódolni is kéne rá :D Kit érdekel, hogy 2017 van? A hobbinál az élvezet a fontos, nem az, hogy ki mennyire érti meg vagy mennyire modern vagy tudomisén. Ami egyeseknek értéktelen, az másnak lehet egy apró, élvezetes csoda.

2017. máj. 3. 12:23
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha a 3 literes fogyasztás jó, akkor már az ember vehet egy nagyobb motort is, némelyik nem fogyaszt többet (bár attól is függ, hogyan vezetik, hol, milyen időben)... De mások vagyunk, a csudába is. Nem mindenkinek ugyanazok a prioritásai, motornál sem.
2017. máj. 3. 12:25
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
ne is foglalkozz velük... én tudom a választ! a magyarok betegesen vonzódnak a sz.r dolgokhoz! mert úgy ócsó, ócsóbb fönntartani a régi sz.rt mint venni egy új normálisat... ez főleg vidéken van érvényben! most jöhetnek az oltások stb stb, de ezt úgy írom hogy laktam vidéken kisvárosban is, falun is és nagyvárosban is, jelenleg pedig Pesten élek. Vidéken még lehet találkozni discmannel sétáló emberekkel meg mp4 lejátszóval, ladákkal, mindenféle keletnémet sz.rral... itt hálistennek ilyenek már nemnagyon vannak...
2017. máj. 3. 12:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Igen,Pesten már teret hódított a sok kínai koreai tömeggyártott olcsó fos.

Egy "keletnémet szar" még mindig ezerszer többet ér mint bármely mai fröccsöntött ipari hulladék.

Mert régen még ANYAGBÓL folyt a termelés,ma pedig már az ún. tervezett avulás a fő szempont,azaz:adott időn beül vegyél másikat...

Pár évnek még bizony el kell telnie hogy tudatosuljon az elmékben.

Addig is használd ki nyugodtan az Iphone-nodat,két év és dobhatod el balkézzel jobbvállfelett XD

2017. máj. 3. 13:23
 18/21 A kérdező kommentje:

A simsonokat és a veterán járműveket is szeretem. Van is simsonom.

Én csak azt akarom hangsúlyozni, hogy a robogó a látszat ellenére, faék technológia és tökéletesen eltalált szerkezet.

Kényelmesebb, nem veri fel a vizet, sisaktartója van amibe egy nagyobb szatyor cucc befér.

Sőt a lábtartó padlóra is odafér akár 2 zsák cement is 25kg-os.

Én is bedöltem a nép nyelvnek, hogy a robogót nagyon nehéz javítani, szerviz kell hozzá, 4litert eszik.

Jó most az enyém 4 litert eszik mert már kopott a szíj 17ekm után. De még nemérdekel, lusta vagyok megcsinálni.

pedig 3-4eft egy szíj görgők meg 1500tól már van.

Ja és nem utolsó sorban, van egy-egy túrán, hogy 250km-is megyek. De egyhúzamban 40°C kánikulában már többször mentem 100km-t vagy még többett.

2017. máj. 3. 14:11
 19/21 Endr 72 ***** válasza:
A Simsom motor lesz 20 év múlva is,a vacak kávédaráló meg kiesik alólad..
2017. máj. 4. 20:53
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem új simsonról és nem új robogóról beszéltem. Hanem közel egyidősekről. 80as évek vége 90es évek eleje.

Nem azt kérdeztem miért nem vesztek új robogót. Bár az új robogó sem rosz, mert ugyanazokat az alkatrészeket tartalmazza mint a 90es évekbeliek. Tényleg csak a forma máltozott.

2017. máj. 4. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!